- 30 Ağustos 2009
- 30.205
- 20.152
- 2.593
Beyler Diagne nın yanına gezen ve hızlı bir Oyuncu gelecek - hoca talimatları verdi.
Pato ve Alan ile uğraşılıyor halen... Bir sürpriz Scout Transferi de olabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyler Diagne nın yanına gezen ve hızlı bir Oyuncu gelecek - hoca talimatları verdi.
Liverpoolun buz gibi penaltısı verilmedi

Pato? Atma Recep, din kardeşiyiz. Uydurma haber yazanlara karşı tarafım bellidir, Pato konusu kesinlikle gündem dışı, itibar etmeyelim.Beyler Diagne nın yanına gezen ve hızlı bir Oyuncu gelecek - hoca talimatları verdi.
Onu anlasma saglandiktan sonra yayinlarlar bence. Cunki simdi sadece "gorusmelere baslanmistir" aciklamasi yapildi ama o video da Galatasarayin yeni transferi Diagne diye birsey vardi.Renktaşlar, Galatasaray transfer videosunun tam versiyonunu neden paylaşmadı kurumsal hesapta? Ya da ben mi göremiyorum ama burada gözükmüyor: GS Youtube Sayfası
Pato atma dan çok istek, aşk.Pato? Atma Recep, din kardeşiyiz. Uydurma haber yazanlara karşı tarafım bellidir, Pato konusu kesinlikle gündem dışı, itibar etmeyelim.
Pogba / Balotelli Havası seziyorumAslan parçası aslan
Ekli dosyayı görüntüle 40121
bence dalga geciyor . eger dalga geciyorsa küfür ederimHoaydaaaaaaaa nasil Yani Ben ihtimall vermiyorum
Renktaş Yunus konusunda bir gelişme var mı? Ali Naci transferin yattığını yazmıştı da menajeri komisyon istiyor diye?Pato? Atma Recep, din kardeşiyiz. Uydurma haber yazanlara karşı tarafım bellidir, Pato konusu kesinlikle gündem dışı, itibar etmeyelim.
Üstad Alan'ı yalanlamadığına göre bir şeyler olma şansı hala var yani.Pato? Atma Recep, din kardeşiyiz. Uydurma haber yazanlara karşı tarafım bellidir, Pato konusu kesinlikle gündem dışı, itibar etmeyelim.