Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler Diagne nın yanına gezen ve hızlı bir Oyuncu gelecek - hoca talimatları verdi.

Pato ve Alan ile uğraşılıyor halen... Bir sürpriz Scout Transferi de olabilir

hqdefault.jpg

Elimiz para gördü
Cagne falan alindi
Hemen gaza geldim ben getirsinler kim varsa. Su takimin üstündeki ölü topraginida iyice atariz. Belhandayi falan parlatip araplara satacak kadroyu eksiksiz kurmak lazim. Mitro da iyi cikacak ben inaniyorum

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ulan bu diagne acayip dengeleri bozacak, bize onun gibi ağır forvet gerekmiyordu

pato ze luis gibi hızlı oyuncular gerekiyordu

en azından mitroglu geliyor, o bize daha uygun

diagne son yüzyılın kazığı olacak

tek sezonda 40mılyon euroluk satıs tarıhımızde yoktur heralde. ki bu daha sitem edilen daha fazla olabilirdi denilen gelir
yumurta kapıya dayanınca yapılabiliyormus demek.
oyuncu satmayıda çinliyi arabı soymayıda öğrenceksiniz inş.
hep derim şu ffp cezası ödül gibi oldu bizimkilere. bilmedikleri bişeyi öğreniyorlar

Diagne ve kostas hayirli olsun :D

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Beyler Diagne nın yanına gezen ve hızlı bir Oyuncu gelecek - hoca talimatları verdi.

Pato ve Alan ile uğraşılıyor halen... Bir sürpriz Scout Transferi de olabilir
Pato? Atma Recep, din kardeşiyiz. Uydurma haber yazanlara karşı tarafım bellidir, Pato konusu kesinlikle gündem dışı, itibar etmeyelim.

Renktaşlar, Galatasaray transfer videosunun tam versiyonunu neden paylaşmadı kurumsal hesapta? Ya da ben mi göremiyorum ama burada gözükmüyor: GS Youtube Sayfası
Onu anlasma saglandiktan sonra yayinlarlar bence. Cunki simdi sadece "gorusmelere baslanmistir" aciklamasi yapildi ama o video da Galatasarayin yeni transferi Diagne diye birsey vardi.

Yanlislikla yayinladilar bence

Bu marcao tam bir azman afedersiniz melo kontenjanından bir arkadaş. Üstelik brezilyalı. Dany ve ched tipinde olmayan luyindama gelirse rakiplere korku salacak bir ikilimiz olur. bestemsu aziz, cılız semih, kazma maicon, kebapçı ahmetten şu ikisine gelmek iyidir iyi

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Manuel texiera edmunda dossantos cucutini marcos alonsu liyundula geldimi !

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt