- 2 Temmuz 2011
- 138.061
- 58.907
- 5.488
serdar aziz denen dallama yüzünden heba olan 3 saatin hesabını kim verecek,2 forvet aldıgmızda bile fener muhabbeti dönüyo boş yereSürpriz birisi olacak mı diye hala merak ediyorum gece 3 oldu uyku yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
serdar aziz denen dallama yüzünden heba olan 3 saatin hesabını kim verecek,2 forvet aldıgmızda bile fener muhabbeti dönüyo boş yereSürpriz birisi olacak mı diye hala merak ediyorum gece 3 oldu uyku yok.
Boşver acıma bizim talip olduklarımıza sürekli fiyat yükseltiyorlar. Taraftarları da yönetimi de bu kafada yönetilmeyi hak ediyor.Ünal Aysal in Mancini dönemindeki ara transferde yaptıklarını yapıyor.Biz seni yıl yoldan geçen herkesi aldık,toplam 41 lisanslı futbolcumuz oldu.Ertesi yıl 1+1 ceza aldık UEFA dan...Biz bu yollardan geçtiğimiz için adamların hâline acimiyor da değilim.Yazik.
bizde ki kadro onlarda olsaydi herhalde S. Ligini kazaniriz derlerdi
Bursa'dan adam cıkmazO değilde bursadan kim geldiyse faydasını görmedik
Sarp, sercan, serkan, serdar
Başka kim vardı
Ekli dosyayı görüntüle 40176 sizin gibi bilen biri de böyle yorumlamıs
Hakan ŞükürO değilde bursadan kim geldiyse faydasını görmedik
Başka kim vardı
Murat Sözkesen?Emre TastemirO değilde bursadan kim geldiyse faydasını görmedik
Başka kim vardı
Luyindamayi cok istiyorum ama bence transferi yetismeycek.
Marcao
Diagne
Mitroglou
Ha olur da Luyindama yetisse o zaman zor ama sanki Luyindama daha dogru tercih olur, tabi yedekte bi golcu tutmak da güzel olur yada Diagne sakatlanirsa falan. Vallah Hocanin isi zor
Adını ilk defa duydum.Bir macini bile izlemediginden eminim luyindamadaş
SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tamam corc yat uyu bence. Duyarsızlaşmamaya başlama ama. Büyüyünce zarar görürsün.Sakin ol aslanım bu kadar duyar kasacağınızı düşünmedim
Çöplük gibi kadro. Kekolarin kafa gitmis. Neyse umutlansinlar. Umutlanip düdüklenmeleri daha tatlı oluyor.Ulan yabizde ki kadro onlarda olsaydi herhalde S. Ligini kazaniriz derlerdi
![]()
Tamam corc yatar uyurumTamam corc yat uyu bence. Duyarsızlaşmamaya başlama ama. Büyüyünce zarar görürsün.
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sürpriz birisi olacak mı diye hala merak ediyorum gece 3 oldu uyku yok.
Diagne bile tam açıklanmadı kaplar art arda gelsin coşarız şu an boşlukta bekliyor herkesserdar aziz denen dallama yüzünden heba olan 3 saatin hesabını kim verecek,2 forvet aldıgmızda bile fener muhabbeti dönüyo boş yere
serdar,sadık,tolgay derken gözlerim kanadıUlan yabizde ki kadro onlarda olsaydi herhalde S. Ligini kazaniriz derlerdi
![]()
He iyiyim sağolHakan Şükür
İyi misin Léo kardeş
Evlendin mi?
Fener yaptığı hamleler ile ilk 10'u garantiledi diyebilirizÇöplük gibi kadro. Kekolarin kafa gitmis. Neyse umutlansinlar. Umutlanip düdüklenmeleri daha tatlı oluyor.