Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 24.750
- 17.908
- 1.648
Zajc mi EyWAH bittik biz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bakma sen herkesin ici kan aglıyor serdar fenere gitti diye. zaten burdaki hakaret dolu mesajlardan da anlasılıyor yasanan sokun etkisi. sevgilisinden ayrılan genc kızların instagram paylasımlarına benzer bir bok atma cabası var.yalnız serdar bu süreçte hiçbir şekilde terbiyesizlik veya gevezelik yapmadı.
haksızlığa uğradığına inanan başka oyuncular neler yapardı.tüm bunlara rağmen hesabından teşekkür etmeside şık olmuş.
dilerim fb de bi ton başarı ve şampiyonluklarımızı hayata küsecek kadar izlemek zorunda kalır.
Emre Tastemir olayını hala anlamadım,acaba diyorum Hoca bizim yönetime Emre Mor'u kastederek bana Emre'yi alın dedi de vizyon yoksunu bizim yöneticiler ahanda Emre deyip alıp gelmiş olmasın diyorum kendi kendime.açılan maaş butcesini emre copu semih copu ve mitroglu copunun maasları doldurdu bile
reis ben olayı halen tam çözemedim az oncede konustukda ama olmuyorZajc mi EyWAH bittik biz
kulüp tarihimizin ilk Yunan oyuncusu olacak , başarılı olur inşallah , belki Yunan taraftarlarımız bile olurBu arada Kral yalanlamış haberi..
insallah 1 dk bile forma giymezler.Daha adamlar 1dk forma bile giymedi. Saçma sapan konuşma çöp möp.
reis ben olayı halen tam çözemedim az oncede konustukda ama olmuyor
miroğlu cidden bukadar ıyımı mıllet baya candan karşılıyor adamı cidden bak adı gecmeye basldığından berı forumda sayıp sovmeler baslamıstır dıyordum
ben istisna kardeş , ben hiçbir numarasını göremedim Serdarin yolu açık olsunbakma sen herkesin ici kan aglıyor serdar fenere gitti diye. zaten burdaki hakaret dolu mesajlardan da anlasılıyor yasanan sokun etkisi. sevgilisinden ayrılan genc kızların instagram paylasımlarına benzer bir bok atma cabası var.
Birisi bunlara alistira alistira sadece 3 oyuncu ekleme haklari oldugunu soylesin ;(
Evrak yetistirme olayi ne allah askina. Adam gitmeye karar verdiyse japonyada 2 ay sonra bitiyomus transfer sezonu.
Katkı sağlayacağını düşünüyorum.Taraftar gereksiz yere ırkçılık yapmazsa katkı sağlar.Adamın haberini yalandığını bilmeyenler var.Yönetim-Teknik Heyet araştırmadan oyuncu almaz.kulüp tarihimizin ilk Yunan oyuncusu olacak , başarılı olur inşallah , belki Yunan taraftarlarımız bile olur
PRA-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi