Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yalnız serdar bu süreçte hiçbir şekilde terbiyesizlik veya gevezelik yapmadı.
haksızlığa uğradığına inanan başka oyuncular neler yapardı.tüm bunlara rağmen hesabından teşekkür etmeside şık olmuş.
dilerim fb de bi ton başarı ve şampiyonluklarımızı hayata küsecek kadar izlemek zorunda kalır.
bakma sen herkesin ici kan aglıyor serdar fenere gitti diye. zaten burdaki hakaret dolu mesajlardan da anlasılıyor yasanan sokun etkisi. sevgilisinden ayrılan genc kızların instagram paylasımlarına benzer bir bok atma cabası var.

hürriyet yeni haber girmiş 00:30da

açılan maaş butcesini emre copu semih copu ve mitroglu copunun maasları doldurdu bile
Emre Tastemir olayını hala anlamadım,acaba diyorum Hoca bizim yönetime Emre Mor'u kastederek bana Emre'yi alın dedi de vizyon yoksunu bizim yöneticiler ahanda Emre deyip alıp gelmiş olmasın diyorum kendi kendime.

Zajc mi EyWAH bittik biz
reis ben olayı halen tam çözemedim az oncede konustukda ama olmuyor
miroğlu cidden bukadar ıyımı mıllet baya candan karşılıyor adamı cidden bak adı gecmeye basldığından berı forumda sayıp sovmeler baslamıstır dıyordum

Standard Liege Kulübü ile görüşen Galatasaray, transferde önemli mesafe kat etti. Maicon’un transferi Japonya’ya gerçekleşmese dahi Galatasaray Kongolu stoperi son anda bir pürüz çıkmazsa getirecek. Kongolu stoperde Galatasaray’a gelmeyi kabul ederken sarı kırmızılıların bu transferi de bugün KAP’a bildirmesi bekleniyor. (hürriyet)

Mbaye Diagne transferini bitiren Galatasaray, gözünü stopere çevirdi. Sarı-kırmızılılar Standard Liege forması giyen Christian Luyindama'yı renklerine katma konusunda transfere hız verdi.

Galatasaray, dün geç saatlere kadar Kongolu stoper için mesai harcadı. Luyindama’nın transferi bugün açıklanabilir.

Galatasaray’da Fatih Terim ısrarla alınmasını istedi, Luyindama da geliyor. Diagne ve Mitroglou’nu kadrosuna katan Galatasaray, son takviyesini stoper bölgesine yapacak.
Sarı kırmızılılar Fatih Terim’in ‘Mutlaka kadromuza katmalıyız’ ifadesini kullandığı Kongolu stoperin transferini sonuçlandırmak için dün gece geç saatlere kadar bu isim için mesai harcadı. Maicon’un Çin’e transferi için görüşmeler sürerken 14 yabancı kontenjanı dolu olsa da Terim, Luyindama’nın alınmasını istedi.
Standard Liege Kulübü ile görüşen Galatasaray, transferde önemli mesafe kat etti. Maicon’un transferi Japonya’ya gerçekleşmese dahi Galatasaray Kongolu stoperi son anda bir pürüz çıkmazsa getirecek. Kongolu stoperde Galatasaray’a gelmeyi kabul ederken sarı kırmızılıların bu transferi de bugün KAP’a bildirmesi bekleniyor.

hürriyet

maicon gitmese bile alıyomusuz luyindamayı.bugun kap bekleniyomuş

Yalniz ne olursa olsun bu transfer dönemi bittikten sonra bu haberleri yetiştirenleri dehlemek lazım.

reis ben olayı halen tam çözemedim az oncede konustukda ama olmuyor
miroğlu cidden bukadar ıyımı mıllet baya candan karşılıyor adamı cidden bak adı gecmeye basldığından berı forumda sayıp sovmeler baslamıstır dıyordum

Reis sovuldu zaten bir aydir adi her ciktiginda sovuldu

Sadece su an gecici bir vizyoncu kitligi yasiyoruz Diagne geldi bu adam yedek geliyor son gun kariyerli falan o yuzden sovulmuyor

Bak cok degil yarin nobet bitsin hafta sonuna yaklasalim ilk mactan once maliyet cop vs. Diagne'ye de Mitroglou'ya da sovulecektir sabahlari ozellikle hele bir de Alanya macinda gol atamasin kacirsin falan tas ustunde tas kalmayacaktir endiselenme

Su an saat 3 itibariyle forumda olan gercek Galatasaray neferleri oyle ac susuz muhtac ki kimseye sovecek halde degiliz reis

Rodrigues,Ozan ve serdar’dan toplam 22.3 milyon kar ettik

Diagne 10 milyon,marcao 4 milyon yani geriye 8.3 milyon euro kaliyor

Diagne 10 milyon mu oda henuz Belli degil belki 1-2 milyon oynama olur

Bana göre luyindama transferi icin Maicon’un kesinlikle satilmasi gerekiyor

luyindama kaça bitti sizce?ben 6,5 milyon diyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt