Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rodrigues,Ozan ve serdar’dan toplam 22.3 milyon kar ettik

Diagne 10 milyon,marcao 4 milyon yani geriye 8.3 milyon euro kaliyor

Diagne 10 milyon mu oda henuz Belli degil belki 1-2 milyon oynama olur

Bana göre luyindama transferi icin Maicon’un kesinlikle satilmasi gerekiyor
gecte olsa gider gibi,japonyada ve cinde devam ediyomuş ya transfer dönemi

bakma sen herkesin ici kan aglıyor serdar fenere gitti diye. zaten burdaki hakaret dolu mesajlardan da anlasılıyor yasanan sokun etkisi. sevgilisinden ayrılan genc kızların instagram paylasımlarına benzer bir bok atma cabası var.
Gerçekten için kan ağlıyor mu?

Madem türk ekonomisine katkı yapıyor takımımız ben olsam diagnenin 1 maçlık cezasını kaldırttırırım .

Reis sovuldu zaten bir aydir adi her ciktiginda sovuldu

Sadece su an gecici bir vizyoncu kitligi yasiyoruz Diagne geldi bu adam yedek geliyor son gun kariyerli falan o yuzden sovulmuyor

Bak cok degil yarin nobet bitsin hafta sonuna yaklasalim ilk mactan once maliyet cop vs. Diagne'ye de Mitroglou'ya da sovulecektir sabahlari ozellikle hele bir de Alanya macinda gol atamasin kacirsin falan tas ustunde tas kalmayacaktir endiselenme

Su an saat 3 itibariyle forumda olan gercek Galatasaray neferleri oyle ac susuz muhtac ki kimseye sovecek halde degiliz reis
Kral golü kaçıran aguero olsa da söveriz ?

Rodrigues,Ozan ve serdar’dan toplam 22.3 milyon kar ettik

Diagne 10 milyon,marcao 4 milyon yani geriye 8.3 milyon euro kaliyor

Diagne 10 milyon mu oda henuz Belli degil belki 1-2 milyon oynama olur

Bana göre luyindama transferi icin Maicon’un kesinlikle satilmasi gerekiyor
zaten yabancı sınırı nedeniyle satılması gerekmiyor mu

serdarın 2.3 borcu silindi ve diagne de 7.7 m euroya gelmiş oldu.
Güzel bir transfer dönemi oldu bence.

O değilde demin beni resmen bitirdi şu görüntüler. İnsan bir yakınını kaybetmiş gibi hissediyor belki tv de gazetede filan çok gördüğümdendir.

Katkı sağlayacağını düşünüyorum.Taraftar gereksiz yere ırkçılık yapmazsa katkı sağlar.Adamın haberini yalandığını bilmeyenler var.Yönetim-Teknik Heyet araştırmadan oyuncu almaz.
eğer şu küfür olayı ise yalanlamasina gerek bile yok profesyonel uluslararası milli bir oyuncu hiç böyle birşey dermi akıl var mantık var mahkemelik bı durum bile söz konusu olur

PRA-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Az kaldı...

Screenshot_20190131-011328.webp

Yalniz bu Zajc'in videolari bi hos dikine oynama bagimlisi gibi ayrica hep demisimdir orta saha ITALYA'dan alinir diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt