- 27 Ocak 2010
- 59.372
- 30.976
- 3.523
Sadece su an gecici bir vizyoncu kitligi yasiyoruz

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sadece su an gecici bir vizyoncu kitligi yasiyoruz

maicon gitmese bile alıyomusuz luyindamayı.bugun kap bekleniyomuş
Artı Soldado,Dirar gibi bir çok oyuncunun da verilen ilk listede olmadığını ?Birisi bunlara alistira alistira sadece 3 oyuncu ekleme haklari oldugunu soylesin ;(
gecte olsa gider gibi,japonyada ve cinde devam ediyomuş ya transfer dönemiRodrigues,Ozan ve serdar’dan toplam 22.3 milyon kar ettik
Diagne 10 milyon,marcao 4 milyon yani geriye 8.3 milyon euro kaliyor
Diagne 10 milyon mu oda henuz Belli degil belki 1-2 milyon oynama olur
Bana göre luyindama transferi icin Maicon’un kesinlikle satilmasi gerekiyor
Gerçekten için kan ağlıyor mu?bakma sen herkesin ici kan aglıyor serdar fenere gitti diye. zaten burdaki hakaret dolu mesajlardan da anlasılıyor yasanan sokun etkisi. sevgilisinden ayrılan genc kızların instagram paylasımlarına benzer bir bok atma cabası var.
gecte olsa gider gibi,japonyada ve cinde devam ediyomuş ya transfer dönemi
Kral golü kaçıran aguero olsa da söveriz ?Reis sovuldu zaten bir aydir adi her ciktiginda sovuldu
Sadece su an gecici bir vizyoncu kitligi yasiyoruz Diagne geldi bu adam yedek geliyor son gun kariyerli falan o yuzden sovulmuyor
Bak cok degil yarin nobet bitsin hafta sonuna yaklasalim ilk mactan once maliyet cop vs. Diagne'ye de Mitroglou'ya da sovulecektir sabahlari ozellikle hele bir de Alanya macinda gol atamasin kacirsin falan tas ustunde tas kalmayacaktir endiselenme
Su an saat 3 itibariyle forumda olan gercek Galatasaray neferleri oyle ac susuz muhtac ki kimseye sovecek halde degiliz reis
zaten yabancı sınırı nedeniyle satılması gerekmiyor muRodrigues,Ozan ve serdar’dan toplam 22.3 milyon kar ettik
Diagne 10 milyon,marcao 4 milyon yani geriye 8.3 milyon euro kaliyor
Diagne 10 milyon mu oda henuz Belli degil belki 1-2 milyon oynama olur
Bana göre luyindama transferi icin Maicon’un kesinlikle satilmasi gerekiyor

tip olarak bizim ömer bayrama benzeyen bi çocğu aldılar bugunakihisar transfer yaptı mı @Hamza Gölbaşı
Oyuncu hakkında çıkan haberleri yalanlamış.Türk arkadaşlarım var falan demiş.Oyuncuları aldık bize sahiplenmek düşer.insallah 1 dk bile forma giymezler.
Var zaten.kulüp tarihimizin ilk Yunan oyuncusu olacak , başarılı olur inşallah , belki Yunan taraftarlarımız bile olur
PRA-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
rize komple degişti gibi.ankaragücü de iyi transferler yaptı ama akhisar ne de olsa.fenerin işi zor :dtip olarak bizim ömer bayrama benzeyen bi çocğu aldılar bugun
eğer şu küfür olayı ise yalanlamasina gerek bile yok profesyonel uluslararası milli bir oyuncu hiç böyle birşey dermi akıl var mantık var mahkemelik bı durum bile söz konusu olurKatkı sağlayacağını düşünüyorum.Taraftar gereksiz yere ırkçılık yapmazsa katkı sağlar.Adamın haberini yalandığını bilmeyenler var.Yönetim-Teknik Heyet araştırmadan oyuncu almaz.