İsmail İşler
Kırmızı Üye
- 25 Ocak 2019
- 2.266
- 1.441
- 648
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gökhan kötü mü?Bizimkiler gokhan akkani da istemisti galiba. O kaleci departmani kesin fenerli.
Gökhan kötü mü?
Lemina yine kiralanirsa, bu demek olurki.
Bi bok yapamadik, istedigimiz oyuncu gelmedi, alternativ yok , baska Adam aramak zor olur .
Lemina yetenekli oyuncu ama sakatliklariyla verim vermiyor!
Geçen yıl muazzam oynamıştı yahu, bu sene pek izlemedim de sakatlıklar yaşamıştı galiba.İyi mi abi ya ? Armut gibi bir ton hatali gol yedi.
Sexii kulüp olmanın gerekleri bunlarFutbol sitesine çoğunlukla erkeklerin girmesi uçuk bir konsept değil ben de reklam versem GSC gibi toşhack esanslarının hakim olduğu bir cemaate bu tip ilanları vermekten mutluluk duyarım.
Ataist yöneticileri kınıyorumDediğin algoritmayı biliyorum, alışveriş yaparken çok karşılaştığım bir durum. Genelde araştırıp almayı severim. Bu benim bahsettiğim durum apayrı. Çıkan reklamlar çok saçma genelde. Ataistçe, açık saçık işler.
önliberoyla on numara oynayan iki oyuncuyu kıyaslamak pek doğru olmaz..Videosuna baktım pek birşey anlaşılmıyor. Bana göre Hayri Cund'un önerdiği Paxton Pomykal bu adamdan çok daha iyi oyuncu. Bonservisi 1,8 mil Eur. İnsan izlerken mest oluyor. Tabiki Emre Utkucan artistinin bu oyuncunun varlığından da haberi yoktur.
NopeHaluk Yürekli: Lemina ile belki yollar ayrılmamıştır
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
6.lik mumla aranirLemina-Seri-Belhanda orta sahası kurulacak ho