Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar adminlere yüklenmeyin, Reklam olayıni şöyle açiklayayim başima geldiği için biliyorum, Google da ne aratirsaniz reklamdada o çikiyor misal ben Motor Kaskı aradım 3 gün internette, sonra hangi sayfaya girsem Kask reklamları çikiyor karşima, yani bu sitede çıkan reklamlar aslında sizin iç sesiniz 😂😂😂

Reklamlar zaten senin çerezlerine ve watsap konuşmalarına göre çıkıyor da din reklamları engellense çıkmazdı zaten kimsenin tıkladığı da yoktur gereksiz çıkıyor boşa gidiyor.

Lemina'nın ne golü ne de asisti var bizde oynadığı süre boyunca. İlginç.

Yönetim + Terim = düşük seviye işe yaramaz adamlar

Geçen sene bir dünya transferi çöp edip elde avuçta hiçbir şey bırakmayan basiretsiz teknik ekip, bu sene de yönetim takımı çöplerle dolduruyor.

Bu sene hazirlik icin yeterli zaman yok.Takimi bilen oyuncularla devam edilmesi mantikli.Arkaya alinan bir ruzgarla digerlerinin umudunu erken sondurup amaca ulasilabilinir.Bu kadro bi ara iyi bir uyum saglamisti bunu da unutmamak gerek.

Bu sene hazirlik icin yeterli zaman yok.Takimi bilen oyuncularla devam edilmesi mantikli.Arkaya alinan bir ruzgarla digerlerinin umudunu erken sondurup amaca ulasilabilinir.Bu kadro bi ara iyi bir uyum saglamisti bunu da unutmamak gerek.

usta sıkıntı şu ; rüzgar arkadan değilde önden esince ilk 10 a zor giriyoruz.

Lemina gelmemeli.
Maçların %90ında oynasa problem yok ama herif bir var bir yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt