Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir iki arladas Muslera Ocak'ta donecek yazdi da ben olsam 13 yabanci alip Muslera'yi da kadroya yazarim. En kotu Kasim ayinda donse 8 9 mac yapar.

Arkadaşlar adminlere yüklenmeyin, Reklam olayıni şöyle açiklayayim başima geldiği için biliyorum, Google da ne aratirsaniz reklamdada o çikiyor misal ben Motor Kaskı aradım 3 gün internette, sonra hangi sayfaya girsem Kask reklamları çikiyor karşima, yani bu sitede çıkan reklamlar aslında sizin iç sesiniz 😂😂😂

Fener maçından once forumda herkes lemina olmadığı için neler neler söylüyordu, bittik öldük en iyi oyuncumuz yok vs vs.. şuan adama küfür ediliyor. Sakat makat ama ben nedense kalmasını istiyorum 30 maç çıkartsa bence çok önemli yere taşır bizi. Yoksa aytac a kalacağız ben daha iyi birisini alabileceğimizi düşünmüyorum.

Lemina istemeyen neye göre istemiyor herif ligin en iyi orta sahası sakatlık problemleri vs var ama scott piri ile bir kamp geçirirse denemeye değer uygun maliyetle

Limon bile satabileceklerinden şüpheliyim artık admirim. 3 senede zaten piyasası olanları sattılar onu da yok pahasına hep.
Eylülde stoperlerden biri gider işte son gün bir şeyler yaparlar.

Ya da Belhanda'yı beleşe veririz, adamların verdiği maaşı bonservis gibi gösteririz.

Fener maçından once forumda herkes lemina olmadığı için neler neler söylüyordu, bittik öldük en iyi oyuncumuz yok vs vs.. şuan adama küfür ediliyor. Sakat makat ama ben nedense kalmasını istiyorum 30 maç çıkartsa bence çok önemli yere taşır bizi. Yoksa aytac a kalacağız ben daha iyi birisini alabileceğimizi düşünmüyorum.

Aytaç daha iyi tercih olur Lemina'dan, en azından gol atabiliyor eleman. Bu seneye Seri-Lemina-Belhanda'yla başlamakla BAM'la 2. sezonu görmek arasında fark yoktur gözümde. Hadi Belhanda belasını yaşıyoruz ama bizim malımız bile olmayan Seri ve özellikle Lemina'yı tutmaya çalışmak aptallık olur gözümde. Ha bu oyuncuların yönetimce korkarak söylenemeyen zorunlu opsiyonları veya Apo'nun Beşiktaş'a topçu kaptırdı demesinler hırsı varsa bilemiyorum. İkisi de bu yönetime yaraşır işler olur.

İsyanına +1000 vererek katılıyorum renktaş. Rezilliğin ötesi cidden. Şu anda ilk 11 için minimum dört transfer açıklamış olmamız gerekirken en prime transferimiz Emre Kılınç. Şaka gibi.
Gecen sene herkesin begendigi yabanci oyuncalarin hangisinden katki aldikta bu senekiler begenilmiyor.Forumda yerli irciligi var .yaptigimiz transferlerin cogu yerli diye begenilmiyor. ama aldigimiz yerlilerin hepsi gecen seneki olu yabancilardan daha hirsli olacaklarindan eminim ve daha cok basarili olacaklar bu sene daha cok takim olacagiz ortasahamiz Omer Taylan olsa bile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt