Hasan Ay
Parçalı Üye
- 10 Temmuz 2016
- 3.890
- 2.152
- 813
gerçek forvetler kimAdem ve Ogulcan yedek forvetler iste Abartmayin yaw
1 yıldır yatan 2 adam var ama onlar değildir herhalde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gerçek forvetler kimAdem ve Ogulcan yedek forvetler iste Abartmayin yaw
son günlere dogru iner uçaklar daha erkenBu sene niye kimse kafasına göre bilet uydurup uçak indirmiyor?
Necati Ateş: "Gelecek sezon 4-4-2 dizilişiyle sahada olmayı hedefliyoruz. Artık tek forvet sisteminden vazgeçtik."
fatih hoca geldiğinden beri bir sürü target man istedi zaten hiçbiri alınmadıBilmiyorum ne kadar doğru ama orta sahadan önce target man almak lazım gelir 4-4-2'ye.
Biz ile bayern artik kiyaslanamaz. Adamlar seri uretime gecen fabrika gibi biz el emegi ile is yapan zanaatkariz. Isin daha kötü mevcut durumdan romantizm cikaranlar var, buradan nasil cikilir nasil cozumler bulunur dusunen oneren yok.bayern'de herkes makine gibi. bizde futbolcu eskisi arda gibi temposuzlardan medet umalim
fatih hoca hic dogru yapmiyorsun.
Adama Ahmet Çalık muamelesi yapıldığına göre bütün airbagler açılmış olsa gerek.dorukhan tek sakatlıkla nasıl bu kadar çabuk gözden çıkartılabiliyor.
sakatlık öncesi bjknın biçtiği değer ülkenin dış borcunu kapatırdı yani tam olarak noldu bu çocuğa
fatih hoca geldiğinden beri bir sürü target man istedi zaten hiçbiri alınmadı
Thiam değişik bir oyuncu Inter ve Juventus tarafından sürekli kiralanmış. Kendini sonradan bulmuş olabilir Juve ve Inter'de şans bulamadığına göre, orada patlama yapamamıştır. Webo tipinde bir topçu, kumaş var bence ama maliyeti ne olur?Thiam nasil olur renkdas
Adam keriz mi
Menajeri arastirmistir bakmistir bunlar gecen sene 37 yasinda donka 1.9 mio vermis
Ben 27 ysem bana 5 den asaga vermezler herhalde
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bizim neyimiz dogruki gomis olayinda da dupeduz yalan soylemislerdi lemina umarim kalir ve faydali olur hepimizin ortak paydasi GalatasarayReis sakin ben burda gelmesin dedim diye hoca almaktan vazgeçmeyecek rahat ol.Baskani yalanlıyorsun lemina maaş indirimini ilk kabul eden ve sorun çıkarmayan futbolcuymus![]()
Tmm donk 24 yasinda kardesim yeterki sinirlenmeEleştir de 34 yaşındaki adamı 37, 28 yaşındaki adamı da 27 gösterince eline be geçiyor onu anlamadım.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum