Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu alphonso davies yillar once Galatasaray'in scout listesi adli bi haberde yer aliyodu.ordan gorup,videosunu izlemis,yeni bruma diye konusunu acmistim forumda 🙂 ama konu silinmiş...15-16 yasinda falandı o zaman galiba ve kanada liginde mi amerikan liginde mi neydi...yanlis hatirlamiyosam.

Transfer falan boş gelmeye başladı adamlar neler yapıyor biz daha Mensah falan konuşuyoz reva mı bu ağa

Üstelik ligin buglarından biridir. Bütçene göre alırsın. Sörloth, Vedat, Crivelli gibi çeşitli tipleri mevcut, hepsi de iş yaptı ligde.

gomis bunların hepsinden daha fazla bugıydı ligin taktiğime uymuyor çok para istiyor bahanesiyle sattırdı

tutsa en az bunlar kadar atardı

4 4 2 oynayacaksak en az 2 tane biri genc biri birinci sinif forvet lazim ogulcan diagne forvet sayilip kadroda tutulursa falcao sakatlandigi an sistem coker cok net

Bu alphonso davies yillar once Galatasaray'in scout listesi adli bi haberde yer aliyodu.ordan gorup,videosunu izlemis,yeni bruma diye konusunu acmistim forumda 🙂 ama konu silinmiş...15-16 yasinda falandı o zaman galiba ve kanada liginde mi amerikan liginde mi neydi...yanlis hatirlamiyosam.
Evet mlsteydi sağ forvet falan oynuyordu hatta

Fenerbahçe Diego Perotti ile anlaşmaya vardı. • Roma’nın onayı bekleniyor. Perotti de Roma’dan olumlu haberi alınca; İstanbul’a gelecek.

Bunlar birseyler deniyor heralde.

Seriyi neden istiyorsunuz arkadaslar ?
Performansindan gercekten memun musunuz?

Serinin mac istatistikleri:

1597439208408.webp

Genel :
1597439385924.webp

Ofansif :
1597439413135.webp

Defans:
1597439460757.webp

Pas:
1597439531198.webp

gomis bunların hepsinden daha fazla bugıydı ligin taktiğime uymuyor çok para istiyor bahanesiyle sattırdı

tutsa en az bunlar kadar atardı

Ligin tek bugı yok tabi. Gomis'i satıp kimseyi almayın dediyse katılabilirim bu yoruma. Yönetim fiyaskoları hocanın hatalarından daha ağır basıyor bana göre.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt