Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bayernin oyunu örnek oldun işte
Hızlı önde rakibi çıkarmayan orta alanda sert takım modeli
Malesef Seri pas kalitesi çok iyi ama yumuşak oyuncu
Bayern sert işte rakibi yildiriyor
Öndeki dört adamda gole yakın
Bizde 3lu orta saha ve onde oynayan oyuncularimizdan gol katkısı dūşük
Ve yavasiz abi herkez topa basiyor
Seçimler cok onemli
Fernando ve Ndiaye ilk dönemde basıyordu rakibe fark yaratıyorlardı

Bizim bu takımlarla değil yarışmak, aynı cümlede anılmamız için ilk ve tek yapmamız gereken çok kaliteli olmasa dahi yükselişte olan oyuncuları alıp parlatmak.

Onların kadroda düşünmediği (Örneğin Götze) oyunculara sulanmak yerine, onların birkaç sene içinde kadrosuna katmak isteyeceği oyunculara yönelmemiz lazım. Ffp bitene kadar yine pek bir şey diyemiyoruz ama bonservis harcamaya başladığımız andan itibaren tüm yatırımımızı böyle oyunculara yapmamızı sağlayacak scouting'i yapıyoruzdur umarım.

Barca-Bayern maçıyla Ahmed Arif üstadın hemen şimdi Alman bir hoca isteğini daha iyi anlamış olduk.

Emre oyle bir karakter degil gibi ama dogrusunu ogreniriz

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Valla benim süphelerim var o konuda,

Transfer oldugu dönemi hatirlayalim sözlesmesinin bitmesine 6 ay vardi onca bonservis ödedik fener araya girdigi icin,eger emre rest cekip ya galatasaray yada alanyada kalirim deseydi bonservis fiyati artmazdi,hatta haberler cikmisti comolli ile forma numarasina kadar konustu diye

Transfer oldugu dönemi hatirlayalim sözlesmesinin bitmesine 6 ay vardi onca bonservis ödedik fener araya girdigi icin,eger emre rest cekip ya galatasaray yada alanyada kalirim deseydi bonservis fiyati artmazdi,hatta haberler cikmisti comolli ile forma numarasina kadar konustu diye
Fb yonetimi Alanya'ya kadar gitmisti ancak ikna edememislerdi. Tam hatirlayamadim

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

4 verdik ya, gerçekten çok. Şimdi meteliğe kurşun atıyoruz. Ne olacak bu işler.

Bizim bu takımlarla değil yarışmak, aynı cümlede anılmamız için ilk ve tek yapmamız gereken çok kaliteli olmasa dahi yükselişte olan oyuncuları alıp parlatmak.

Onların kadroda düşünmediği (Örneğin Götze) oyunculara sulanmak yerine, onların birkaç sene içinde kadrosuna katmak isteyeceği oyunculara yönelmemiz lazım. Ffp bitene kadar yine pek bir şey diyemiyoruz ama bonservis harcamaya başladığımız andan itibaren tüm yatırımımızı böyle oyunculara yapmamızı sağlayacak scouting'i yapıyoruzdur umarım.
nasil yapcan bunu emre utkucanin agzina bakarakmi, koskoca 100 yillik takimin scoutu yok saka gibi.

Fatih Öztürk geldi, karşılıklı fesh edilmiş. Eski haber mi bu ben yeni gördüm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt