Nedim Tokuyucu
İmparator
Skib bıraktı en sonSkibbe hocam nerelerde acaba
Skib bıraktı en sonSkibbe hocam nerelerde acaba
Özümüze dönelim diyorsun yani rtaşYarin 19.05 f.öztürk kap icin zaman gecmiyor
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ulan Skibbe Steaua maçını unutmadık hala, CL'den etti.Skibbe hocam nerelerde acaba
Valla benim süphelerim var o konuda,Emre oyle bir karakter degil gibi ama dogrusunu ogreniriz
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fatih'i pek tutmam, gelirse tabii destek verilir. Lakin onun icin 19.05 beklenirse küfür yerler bosunaYarin 19.05 f.öztürk kap icin zaman gecmiyor
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fb yonetimi Alanya'ya kadar gitmisti ancak ikna edememislerdi. Tam hatirlayamadimValla benim süphelerim var o konuda,
Transfer oldugu dönemi hatirlayalim sözlesmesinin bitmesine 6 ay vardi onca bonservis ödedik fener araya girdigi icin,eger emre rest cekip ya galatasaray yada alanyada kalirim deseydi bonservis fiyati artmazdi,hatta haberler cikmisti comolli ile forma numarasina kadar konustu diye
4 verdik ya, gerçekten çok. Şimdi meteliğe kurşun atıyoruz. Ne olacak bu işler.Valla benim süphelerim var o konuda,
Transfer oldugu dönemi hatirlayalim sözlesmesinin bitmesine 6 ay vardi onca bonservis ödedik fener araya girdigi icin,eger emre rest cekip ya galatasaray yada alanyada kalirim deseydi bonservis fiyati artmazdi,hatta haberler cikmisti comolli ile forma numarasina kadar konustu diye
Nerede soylediErtan suzgun: mensah besiktasta
nasil yapcan bunu emre utkucanin agzina bakarakmi, koskoca 100 yillik takimin scoutu yok saka gibi.Bizim bu takımlarla değil yarışmak, aynı cümlede anılmamız için ilk ve tek yapmamız gereken çok kaliteli olmasa dahi yükselişte olan oyuncuları alıp parlatmak.
Onların kadroda düşünmediği (Örneğin Götze) oyunculara sulanmak yerine, onların birkaç sene içinde kadrosuna katmak isteyeceği oyunculara yönelmemiz lazım. Ffp bitene kadar yine pek bir şey diyemiyoruz ama bonservis harcamaya başladığımız andan itibaren tüm yatırımımızı böyle oyunculara yapmamızı sağlayacak scouting'i yapıyoruzdur umarım.
Skibbe hocam nerelerde acaba
Insta