GSCimbom
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 213

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,6K
Okunma
631,6K
Sayfa
213/483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu durum bence tamamen ali koç projesi. Fatih hoca zaten geçen sezon başı profesyonel kötülük derken bunları kastetti. Konya maçı olayında anında birleşen bildiri çetesi bunu kanıtladı zaten. kOÇ un galatasaray üstüne çok kirli planları var.hangi futbolcuya talip olsak karşımıza çıkmaları bu yüzden.diğer başkanların çoğu da bunun kuklası

koc un sonu da yakındır merak etmesin.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu durum bence tamamen ali koç projesi. Fatih hoca zaten geçen sezon başı profesyonel kötülük derken bunları kastetti. Konya maçı olayında anında birleşen bildiri çetesi bunu kanıtladı zaten. kOÇ un galatasaray üstüne çok kirli planları var.hangi futbolcuya talip olsak karşımıza çıkmaları bu yüzden.diğer başkanların çoğu da bunun kuklası
Bizde bu yönetim devam ettikçe bu tarz sorunların ardı arkası kesilmicek. Finansal açıdan belki bu yönetim çok dikkatli o konuda hakkını vermek gerek ama onun dışında herşey de kötüler. Ali koç mamalıyor zaten geldiği günden beri birçok gazeteciyi klüp yönetimlerini.

Evet, sultani124 nicki ile yazıyor.
Vay ılgaz abi
Screenshot_20200816-013808_Chrome.webp

Katılıyorum ama bunu da fırsata çevirip genç, düşük bonservisi ve yetenekli oyuncu arama çabası da göremiyorum klüpte

Pas oyunu yerine dikine direk oyun oynamamiz icin mensah gibi bir orta saha oyuncusunun transfer edilmesini isterim sahsen dinamik bir oyuncu

Ama 4-5 milyon gibi rakamlar dönüyor,ilk olarak mevcut finansal durumda Biz bu bedeli karsilayamayiz bu kesin

Ayrica Mensah icin konusulan rakamlar deger mi tartisilir

Tempolu dinamik oyuncular bulmamiz gerekiyor pas oyunundan kurtulmamiz icin

Her ne kadar tudor tartisilsa da Fernando-Badou-Belhanda orta saha ile taraftarin istedigi dinamik baskili presli futbolu izletmisti

bonservisini alip bize gelmek icin can atan ne kadar eleman varsa gelsin bence yoksa cöp bile olsa bunlar kimseyi alamayacak :D

4 milyon liradan 2 sene kazik sokarlar en fazla. luyindamayi satip parayi carcur etmektense daha az zarar edecegimiz cöpler gelsin :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt