GSCimbom
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 215

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,6K
Okunma
631,6K
Sayfa
215/483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lemina'yi ilk 11'e koymak intihar olur. Bu adam her Pazar Carsamba maclarindan sonra sakatlandi. UCL maclari bitince toparlandi gibi oldu ama ilk Pazar Carsamba maci olan Alanya kupa macindan sonra hemen yine sakatlandi. Simdi yeni formatta maclarin %90'i Pazar Carsamba oynanacak ve biz Lemina'yi ilk 11 mi oynatacagiz? Bile bile ladesten baska birsey degil.

koray-avcı.webp
hosgeldin fatih öz

bu sardar azmounun nasi bi topcu olduunu hicbi zaman anlamicam sanirim. herif iyi mi vasat mi belirsiz zenit gibi takimda as forvet rusyada falan herife kontenjan ayiriyolar ama izliyorum bi bok yok gibi zenit istese daha iyilerini alir para fln var ama ne bileyim yabanci statusu var herifin
gece gece canimi sıktı bu durum

as stoperin luyindama'nin 1 milyon euro kazandigi yerde 33 yasinda olmasina ragmen 3 sezon süper lig'de oynamamis bir 3.kaleciye 450 bin euro garanti ücret ödersen adama gülerler. asgari ücretli kaleci fark yaratmaz ama bu fatih 450 bin euro alarak hic fark yaratmaz. LÜZUMSUZ BIR TRANSFER!!!! ADEM BÜYÜK o kadar para aliyor be utan YÖNETIM. ne vizyonsuz adamlarsiniz be...
Yonetime ve hocaya 2 haftadir nefes aldirmiyorsun :asd:

bu sardar azmounun nasi bi topcu olduunu hicbi zaman anlamicam sanirim. herif iyi mi vasat mi belirsiz zenit gibi takimda as forvet rusyada falan herife kontenjan ayiriyolar ama izliyorum bi bok yok gibi zenit istese daha iyilerini alir para fln var ama ne bileyim yabanci statusu var herifin
gece gece canimi sıktı bu durum

O cocuk iyi futbolcu geçen yıl baya iyi performans verdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt