Can Karabacak
Ulubatlı Souness
tahmini kaç kez daha paylaşmayı düşünüyosun üstat?
O belli olmaz eldeki butceyle mensah'tan baska kimler alinabilir ve teklif edilenden daha fazlasi eder mi mensah bunlari dusunmek lazimLigde talibi olmayan gittikleri takimlarda yedek kalan Ogulcan ile Fatih i almak daha sacma. Mensah iyi oynarsa cok rahat satabilirsin.
Yaziklar olsun deyimi kinama anlami tasir ben de besiktasin yaptigi bir itlik nedeniyle galatasaray yonetimini kinamasina anlam veremedim.amaclarına ulasırlarsa yazıklar olsun demis iste adam. bunun neyini anlamadın?
KatiliyorumBonservissiz değilse zaten Yurtiçinden transferin bi anlamı yok bu ortamda. Yurtdışından transfer yapmaya engel yok
Yine agzini acmaya basladi basina is alacak
ya kafan basmıyor ya turkcen kıt.Yaziklar olsun deyimi kinama anlami tasir ben de besiktasin yaptigi bir itlik nedeniyle galatasaray yonetimini kinamasina anlam veremedim.
Sizin birbirinizi anlamaniza sasirmadim ama![]()
Zaten burada sorun yonetimi kinamasi ve onun altinda yatan kendini kucuk gorme psikolojisi, sen de buna sahip oldugun icin cumleyi normal algiliyorsun ama oyle degilya kafan basmıyor ya turkcen kıt.
amaclarına ulasmalarına izin veren yonetimi kınıyor.
kafan basmıyor deyimini de acıklayayım mı?
Bilmem ki. Şu anda UEFA boyunduruğunda değiller ama bizim gibi.Bjk en son 50m Euro zarar etti. UEFA’nın el atması gerek normalde.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Zaten burada sorun yonetimi kinamasi ve onun altinda yatan kendini kucuk gorme psikolojisi, sen de buna sahip oldugun icin cumleyi normal algiliyorsun ama oyle degil
Bjk amacina ulassa bile burada kinanacak olan bjk olur su an hicbir sey belli degilken kendine guveni olmayan biri cikip "kinarim ha" diyerek zaten haksizliga ugrayan takimina simariklik yapiyorsa bu normal bir durum degil.
Zaten benim ilk alinti yaptigim mesaji okusan belki dedigimi anlardin ama senin anlayabilecegin hale getirebildiysem sevinirim, umarim kinamazsin beni![]()
Iyi gecelerBen uyuyorum bişi diyen varmı?
Tavrin zaten her seyi acikliyor, birinin sirtini oksamasina ihtiyacin varsa annene git, ben gercekleri soylerim ilk mesajimda ne dedigim belli zaten. Saldirmaya calisan sensin ve sana aciklama yapmaya calisan benim, neden saldirdigini da anlamadim ama sanirim firsat kovaliyordun ve elinde patladi. Arkadasim kim?ukalalık yapmaya calıstın ve eline yüzüne bulaştırdın. şimdi de kıvırmaya çalışıyorsun. yaptığın aptalcaydı. kıvırmaya çalışman daha aptalca. şimdi lafı uzatma ve arkadaşından özür dile.
Seri transferini tebrik etmiştim onu ayırayım. Daha önce forvet satıp forvetsiz sezona başladık. Hatta bir dönem daha başlayacakken Diagne'ye servet gömdük. Orta saha satıp eksik orta saha devreye başladık. 2018 Ocak ayında gördük. Bu sezon Mert Hakan ve Mensah rakiplerinde, kasalardan bonservis için toplam 500.000 çıkmış. Biz hala almamız gereken 3 orta sahayı almamışız. Şimdi elimizdeki tüm parayla transferin son günü maliyetli kiralamalara girsek takdir mi etcez?
Bu Berna karısı resmen Hasan Kartalın ruh ikiziymiş de haberimiz yokmuş.
Yakında ikisi evlenirse şaşırmam. Sonra evlerinde romantik şekilde sabah akşam Galatasarayı çekiştirirler.