Umut Öfkeli
10 Numara!
Hacklenmese, acaba derdim
Bende izliyorum da sanki kendi düşündüğünü söylemiş gibiydi. Bilgi olduğunu sanmıyorum.Haluk Yurekli: Fatih hoca Lemina'yi istiyor ve hala gundemde
Hicbir topcuya haddiden fazla vermemek daha yerinde bir politika olur
Dunyada esi benzeri olmayan bir topcu degil mensah
Kendi dusundugu degil, biriyle konusmus oyle dedi.Bende izliyorum da sanki kendi düşündüğünü söylemiş gibiydi. Bilgi olduğunu sanmıyorum.
Yaw he gee Alacskdin Polonyali oyunculari Allahim yarabbim kimi sattnda alacaksin kardesimKim ne derse desin Mensaha 5 milyon euro verilmez.O polonyalı jakub çok daha oturaklı oyuncu gibi geldi bana.Onun üzerine yoğunlaşmak daha mantıklı.
Maicondan gelen parayla.nasil bir scout transferi yapabilirsin?Yonetim transferlerde beceriksiz oldugu icin 150 gundur Mensah ve Mert Hakan konusuluyor. Yurt disindan scout transferi yapmak bu kadar mi zor beceremiyorsaniz birakin gidin kardesim her sezon aynisi.
Birincisi gecen sene niye yapmadı ikincisi seri ve lemina 6 numara zaten bahsettiğin hatayı geçen sene yaptık nzonziyle beraber 3 farkĺi tipte 6 numara aldık ayni hatayi ikinci kez yapmak...Lemina, seri ,6 numara ve sağlam bi kanat oyuncusu bizi şampiyon yapar
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
......................Muslera
.......................(Fatih)
Omar.........Boss....Sarr..........Sarrachi
(Abdusammed, Emin, Donk,Süleyman)
................Lemina.....Moder
.........(Taylan,Mehmet,Ömer)
Feghouli.................................Arda
...........(Ogulcan,Kerem,Emre A.)
................Falcao......Emre K.
..................(Adem,Diagne)
Marcaoyu sat gelen parayı
Moderin bonservisine + Sarrın imza parasına bas.
CMin yedeği için Mehmet Özcanı al,
Transferi kapat, kampa başla.
Süper Lig için hayli hayli yeter şu Kadro.
SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Seneye FFP bitiyor Luyindama formulu ile rahat scout transferi yaparsin. Ornegin Jozwiak icin 3.5m istiyorlarmis. 1.5m kiralik bedeli + 2m zorunlu satin alma opsiyonu.Maicondan gelen parayla.nasil bir scout transferi yapabilirsin?
10 yazıcaktım renktaş sorryBirincisi gecen sene niye yapmadı ikincisi seri ve lemina 6 numara zaten bahsettiğin hatayı geçen sene yaptık nzonziyle beraber 3 farkĺi tipte 6 numara aldık ayni hatayi ikinci kez yapmak...