GSCimbom
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 216

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,6K
Okunma
631,6K
Sayfa
216/483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tahmini kaç kez daha paylaşmayı düşünüyosun üstat?
16C87054-F06C-4B1B-9D9A-7B673A858FD4.webp

Bizim kadar Anadolu takimlarina futbolcu transferlerinde kiyak gecen bir takim yoktur , nerdeyse bedava
veriyoruz oyuncularimizi herzaman .. Nedense oyuncularda hep bizi istemesine ragmen , baskanlar devreye girip transferleri sokmaza sokmayi
basardi. Bizde tesekkür edercesine bunun üstüne oyuncularimizi onlara bedava veriririz.
Ben olsam Anadoluya futbolcu vermem birdaha , Hollandaya yolla veya Almanya Ücüncü Lige Türkgücü Münih cikti, onlara ver
bedavadan ..

ya kafan basmıyor ya turkcen kıt.
amaclarına ulasmalarına izin veren yonetimi kınıyor.

kafan basmıyor deyimini de acıklayayım mı?
Zaten burada sorun yonetimi kinamasi ve onun altinda yatan kendini kucuk gorme psikolojisi, sen de buna sahip oldugun icin cumleyi normal algiliyorsun ama oyle degil

Bjk amacina ulassa bile burada kinanacak olan bjk olur su an hicbir sey belli degilken kendine guveni olmayan biri cikip "kinarim ha" diyerek zaten haksizliga ugrayan takimina simariklik yapiyorsa bu normal bir durum degil.

Zaten benim ilk alinti yaptigim mesaji okusan belki dedigimi anlardin ama senin anlayabilecegin hale getirebildiysem sevinirim, umarim kinamazsin beni :D

Zaten burada sorun yonetimi kinamasi ve onun altinda yatan kendini kucuk gorme psikolojisi, sen de buna sahip oldugun icin cumleyi normal algiliyorsun ama oyle degil

Bjk amacina ulassa bile burada kinanacak olan bjk olur su an hicbir sey belli degilken kendine guveni olmayan biri cikip "kinarim ha" diyerek zaten haksizliga ugrayan takimina simariklik yapiyorsa bu normal bir durum degil.

Zaten benim ilk alinti yaptigim mesaji okusan belki dedigimi anlardin ama senin anlayabilecegin hale getirebildiysem sevinirim, umarim kinamazsin beni :D

ukalalık yapmaya calıstın ve eline yüzüne bulaştırdın. şimdi de kıvırmaya çalışıyorsun. yaptığın aptalcaydı. kıvırmaya çalışman daha aptalca. şimdi lafı uzatma ve arkadaşından özür dile.

ukalalık yapmaya calıstın ve eline yüzüne bulaştırdın. şimdi de kıvırmaya çalışıyorsun. yaptığın aptalcaydı. kıvırmaya çalışman daha aptalca. şimdi lafı uzatma ve arkadaşından özür dile.
Tavrin zaten her seyi acikliyor, birinin sirtini oksamasina ihtiyacin varsa annene git, ben gercekleri soylerim ilk mesajimda ne dedigim belli zaten. Saldirmaya calisan sensin ve sana aciklama yapmaya calisan benim, neden saldirdigini da anlamadim ama sanirim firsat kovaliyordun ve elinde patladi. Arkadasim kim?

Seri transferini tebrik etmiştim onu ayırayım. Daha önce forvet satıp forvetsiz sezona başladık. Hatta bir dönem daha başlayacakken Diagne'ye servet gömdük. Orta saha satıp eksik orta saha devreye başladık. 2018 Ocak ayında gördük. Bu sezon Mert Hakan ve Mensah rakiplerinde, kasalardan bonservis için toplam 500.000 çıkmış. Biz hala almamız gereken 3 orta sahayı almamışız. Şimdi elimizdeki tüm parayla transferin son günü maliyetli kiralamalara girsek takdir mi etcez?

Evet taktir edeceksin.

O bahsettigin sezonlarda bu takim sampiyon oldu bu birincisi.

Ikincisi mert hakan kim? Senin son 3 yilda takimindaki hangi merkez orta sahanin 5 te biri oyuncu eder? Dunya futbolunda onu taniyan kac kisi var? Nzonzi den daha cok taniniyor di mi?

Mensah kim? Yukaridaki sorularin aynisi!

Gomisin yollanmasi hataydi, onu bu forumda herkes guldu vs derken deli gibi savundum. Cunku iyi olan adami koruyacaksin, istedigi zamma hemen olmaz demeyeceksin, basinin gazina gelmeyeceksin. Daha once benzer hatalari para icin Falko gotz, Stumpf ve Mondragon u yollayarak yapmistik ve basimiza neler geldigini canli canli yasamistim cunku. Malesef Gomis de de basimiza geldi. Ama ne oldu? Yine sampiyon olduk.

Bu sene de olacaktik. 2.yariya 8 de 8 baslayan ve zirvenin ensesine coken GS pandemi olmasa hayatta bu sampiyonlugu da birakmazdi.

Sozun ozu son 3 yilin 2 sinde sampiyon olmus, 3. Yil abuk subuk bir pandemi sureci sebebi ile sampiyonlugu kacirmis, ffp konusunda kulubu ffp nin son yilina kadar basari ile yonetmis , orta sahasina son donemde Seri, Lemina, Nzonzi gibi dunyanin tanidigi oyunculari almis, forvetine Falcao gibi dunya capinda taninan super yildizi almis bir yonetim ve teknik ekibi kıçı boklu mhy ve mensahi almadi diye elestiriyorsan sen cidden Galatasaray i neden mahalle takimi gibi transfer yapmiyor diye elestiriyorsun demektir.

Ama neyseki bunun çözümü çok basittir; gidersin vizyonuna ve çapına uygun bir mahale, semt takimini tutar mutlu olursun! ;)

Ya talip olmayacaksin yada alacaksin adamı her transferde biz takılıyoruz millet fiyat yükseltiyor biz zarara giriyoruz . 10 numaraya hoca kimseyi istemiyor galiba evladı var diye ısrarcı olmayabilir hem mhy hem mensah kaçırıldığını göre .geçen sene başı yollayacaktik belhandayi şampiyon takımın on numarasına 5 milyon euro verirdi herkes hoca takımda tuttu zarar oldu sana 5+4+ bu sene gitmezse +4 13 milyon euro ve senin takimini 10 kişi oynatması yaziklar olsun

Bu Berna karısı resmen Hasan Kartalın ruh ikiziymiş de haberimiz yokmuş.

Yakında ikisi evlenirse şaşırmam. Sonra evlerinde romantik şekilde sabah akşam Galatasarayı çekiştirirler.

Kadına sallamayın en iyi para verene satmaya çalışıyor bir kadın çıkmış batık kulübe başkanlık gibi ütopik bir olaya el atmış varsın Fenerli olsun.

Mensah için bizim ısrarcı olmadığımız ortada, demek ki o kadar para vermeyi mantıklı bulmuyoruz.

Ben ne bizim yönetime ne de Kayseri başkanına kızmıyorum.galatasarayın mensahdan daha iyisine ihtiyacı var.bizimkiler orta saha almazsa o zaman kızarım

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt