Onat Can Sağıroğlu
Büyük Kaptan
Omar El Abdülhey HO
Semih kaya nin kolu
O dediğin özelliklere haiz topçular 30 milyondan başlıyor yalnız.Hem teknik hem hızlı hem de omar gibi fitnessçı bi arkadaşı sol açığa bekliyoruz
Semih kaya nin kolu
Nerde görsem tanirim
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bizde biliyoruz satmadan olmayacağını ama satacak kişilere güvenmiyoruzlevent şahin
- 186
hocamız iş yerimize uğradı. sağ olsun bir de forma hediye etti ama ben de çalışanımıza hediye ettim.
transfer konusunda sıkıntı var dedi. 3 orta saha hedefimizdeymiş. ama satmadan alamadığımız için bitiremiyormuşuz. inşallah bir kaç satış yaparsak sorun çözülürmüş. en elzem 3 orta saha gerekli dedi. zaten 3 orta saha gelse takım hiç de fena değil dedi.
1BEE4AAC-FECB-40A0-AEB1-AC6D95AB0C22 - Hızlı Resim
17 Ağustos 2020 13:26 · ofsusbe
Sozlukte biri yazmıs
Yahu satış yapmamız lazım diye oturacağınıza verin şu William D'avilla denilen herife %15 komisyon bakın Feghouli'den Belhanda'ya Diagne'den Babel'e herkese nasıl alıcı buluyor bu adamlevent şahin
- 186
hocamız iş yerimize uğradı. sağ olsun bir de forma hediye etti ama ben de çalışanımıza hediye ettim.
transfer konusunda sıkıntı var dedi. 3 orta saha hedefimizdeymiş. ama satmadan alamadığımız için bitiremiyormuşuz. inşallah bir kaç satış yaparsak sorun çözülürmüş. en elzem 3 orta saha gerekli dedi. zaten 3 orta saha gelse takım hiç de fena değil dedi.
1BEE4AAC-FECB-40A0-AEB1-AC6D95AB0C22 - Hızlı Resim
17 Ağustos 2020 13:26 · ofsusbe
Sozlukte biri yazmıs
bizim sağ ve sol bek yedeklerimiz kim
Emre taşdemir linnes şenerbizim sağ ve sol bek yedeklerimiz kim
Asıl stoperi sor senbizim sağ ve sol bek yedeklerimiz kim
Kulübü daha fazla batırsin diye mi?
Hocanın istediği çöplere milyonları vermedikleri için mi?
Yada kaç dönemdir kâr açıkladıkları için mi?
Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!
Senin gibi Dengesiz taraftarlar yuzunden adamin degeri dustu .Taraftarlik yaptiginiz yok ki herseyi siz biliyorsunuz cunku .Seni alintilamaya cok merakli degilim ama goze carpiyorsun . Bak isineSanamı sorcam kimi destekleyeceğimi bu bir 13 milyonluk kazık girmiş sen istediğin kadar kabul etme kendini kandır
buda iki ben klübü değil Diagne denen ruh hastasını beğenmiyorum buda üç
yok şu maçta bunu yaptı bu maçta gol attı neyin hikayesini anlatıyorsun sana elli kere mesajımı alıntılama dedim halen dayanamıyorsun
İş yapacak oyuncuya bak şu anda serbest bırak adamı Türkiyeden tek klüp talip olmaz ama Bizde iş yapacak öylemi bu mesajı sakla ben saklıyorum sezon başlar bu ruh hastası kalırsa gelip burda digane söyle böyle dersen bu mesajı münasip şekilde sana hediye edicem artist
Sağ Linnes Sol Linnes
Sakin ol reis. Erken edit can kurtarirSenin gibi Dengesiz taraftarlar yuzunden adamin degeri dustu .Taraftarlik yaptiginiz yok ki herseyi siz biliyorsunuz cunku .Seni alintilamaya cok merakli degilim ama goze carpiyorsun . Bak isine
Bu saydigin teknik adamlarin hicbiri Galatasaray seviyesinde adamlar degil. Buna ragmen hicbirine Fatih Terim icin sunulan imkanlar ve kadrolar verilmedi. Bu takima daha iyi futbol oynatacak, bir sistem olusturacak teknik adamlar pesinde kosacaksin. Coplerle degil. Avrupa'da tonla yeni nesil teknik adam var, takimlari sistemli ve piranalar gibi saldiriyo. Cagin gerisinde kaldiginda Barcelona gibi oluyosun, 8 yiyip aklini basina devsiriyosun. Ilginctir begenmedigimiz Hamza'nin yarim sezonda 3 kupasi var. Keramet Galatasaray formasinda. Baska yerde aramaya gerek yok. Sizler Fatih Terim zannettiginiz icin, kici kirik takim ve teknik adamlar futbol dersi verip duruyor bize. Fatih Terim en son 20 yil once hakkini vererek calisti ve calistirdi. O gun bugundur felsefeden baska yaptigi is yok.Aynen getiricen Riekerink, Skibbe gibi hoca bak nasil oynatacak(!)
Nzonzi gibi oyuncu Hamza Dengeoglu'nun elinde ne bicim olurdu(!)
Aslinda Mancini gelse 1-0 gerideyken on libero soksa oyuna sampiyon olurduk gecen sene.
Yok yok en iyisi Mustafa Denizli idi.
Sizin gibi taraftara yukaridaki teknik kadro lazim. Sonra agla dur...