- 1 Ağustos 2014
- 63.989
- 75.281
- 4.338
Haklısın üstat değmez ama artık sinir uçlarım kımıldanıyor yavBen çok ban yedim ama belhanda yüzünden asla yemem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haklısın üstat değmez ama artık sinir uçlarım kımıldanıyor yavBen çok ban yedim ama belhanda yüzünden asla yemem
kondisyoner olayına ne diyosun
ya kardeşim zorunlu satın alma opsiyonunu neden kullanmıyoruz.1.450 milyon mu var ver kardeşim 300 bin eruo kiralık zorunlu satın almayıda 5 6 7 artık neyse yapamıyor muyuz ?Yahu satış yapmamız lazım diye oturacağınıza verin şu William D'avilla denilen herife %15 komisyon bakın Feghouli'den Belhanda'ya Diagne'den Babel'e herkese nasıl alıcı buluyor bu adam
yasin küçük yeni kondisyonerimiz olacakmış :crushed:Olay ne
satmadan oyuncu alamıyormusuz arkadaslar. bu nerden cıktı. duydunuz mu boyle bisey.levent şahin
- 186
hocamız iş yerimize uğradı. sağ olsun bir de forma hediye etti ama ben de çalışanımıza hediye ettim.
transfer konusunda sıkıntı var dedi. 3 orta saha hedefimizdeymiş. ama satmadan alamadığımız için bitiremiyormuşuz. inşallah bir kaç satış yaparsak sorun çözülürmüş. en elzem 3 orta saha gerekli dedi. zaten 3 orta saha gelse takım hiç de fena değil dedi.
1BEE4AAC-FECB-40A0-AEB1-AC6D95AB0C22 - Hızlı Resim
17 Ağustos 2020 13:26 · ofsusbe
Sozlukte biri yazmıs
Çekik gözlüyle coquelin gelsin dertler bitsin
Sağ bacağının altı?![]()
HULK gelmıs
kondisyoner olayına ne diyosun
kesin gelirLinnesten iyi para gelse bari
İkisi de defolsun.Sosa mı Lemina mı beyler?
İkisi de defolsun.