Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 117.927
- 104.722
- 5.238
Bizimkinlerin arasında da çöp sevici çokbunlar bizim hayallerimizi anlayamamış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizimkinlerin arasında da çöp sevici çokbunlar bizim hayallerimizi anlayamamış
-Mehmet Ekici Mert hakandan çok daha iyi topçu.
-Bu yoklukta Maç başı ücret dahilinde bu kumar oynanabilir. Yıllık garanti ücret büyük risk
Adam gelmek istemiyor belli ki buraya. Geçen sene buraya gelince eskisi gibi olacağını düşündü ama olmadı. Bitiriciliği çok net geriye gitmiş. Bir şeyler eskisi gibi olmadı Onyekuru'da. Bir de takımına erken dönmesinde sadece Monaco'nun değil Onyekuru'nun da etkisi var bence. O da Türkiye'den gitmek istedi. Şimdi de "İyi ki döndüm. Hiçbir yere gitmiyorum. Monaco mükemmel bir takım" minvalinde açıklamalar yapmış. Yolu açık olsun ama tavrı ayıptı bence. Madem istemiyordun neden geldin devre arasında. Hadi geldin, o zaman neden Monaco'ya dönüşünde buraya geldiğine pişman olmuş gibi açıklamalarda bulunuyorsun? Burada güzel günlerin geçti senin sonuçta. İlginç gerçekten ya.Fegholi belhanda kalıyor çok net belli. Hayırlı olsun. Geçen seneden tek fark arda ve emrekılınç. Ama onyekurunun yeri dolarmı? Bence dolmaz. Son 5-6 maç yoktu adam rakip kaleye bile gidemedik. Neden tekrar istemiyoruz anlamak zor.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Belki Falcao mentorluk yapar ve iyi performans gösterir.
Ben onları da bıraktım. Çöp almayalım yeter.10 noyu biraktim. Gol katkisi yüksek bi 8 ve sag kanat alin
Fatih(Nando)
Omar Luyi Marcao Saracchi
Xxx Lemina Xxx Emre K.
Falcao Diagne
yapalim
Reis, düşürecektir inşAllah﷼Seneye boşuna ffp bitiyor diye sevinmeyelim. 250 milyon tl gibi bir bütçemiz olur. Euro da 10 olursa en iyimser tahminle 25 milyon harcama bütçemiz olacak.
Bu sezona bagli. Eger bu sezonki gibi ligi kotu bir siralamada bitirirsek o dedigin kesin olacaktir. Ama olurda sampiyon olursak bizi pek etkilemez.Seneye boşuna ffp bitiyor diye sevinmeyelim. 250 milyon tl gibi bir bütçemiz olur. Euro da 10 olursa en iyimser tahminle 25 milyon harcama bütçemiz olacak.
Bu kim la
Seneye boşuna ffp bitiyor diye sevinmeyelim. 250 milyon tl gibi bir bütçemiz olur. Euro da 10 olursa en iyimser tahminle 25 milyon harcama bütçemiz olacak.
Bu sezona bagli. Eger bu sezonki gibi ligi kotu bir siralamada bitirirsek o dedigin kesin olacaktir. Ama olurda sampiyon olursak bizi pek etkilemez.
Bencede yokAbi yanılirim inşallah ama o rodopun yazdığı kadro ile sampiyon olma ihtimalimiz yok bence.

Ekici nasil fena degil yaw Fenere gitmeden once Adi bizimle geciyordu Selcugun Genc versiyonu deniyordu o donem daha iyiydi sakatlanmiyordu bile simdi daha da beter Bedavaya bile olmaz Fenerin copunden yarar mi gelirEkici fena degil de sakat. Lemina da sakat. Falcao da. Seneye revir spor olur cikariz.