GSCimbom
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 327

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,6K
Okunma
630,1K
Sayfa
327/483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu satış yapmamız lazım diye oturacağınıza verin şu William D'avilla denilen herife %15 komisyon bakın Feghouli'den Belhanda'ya Diagne'den Babel'e herkese nasıl alıcı buluyor bu adam

adama alacağın bonservisten 1 milyon ateşleşen yedi sülalesini pazarlar
bu adamlar gerçekten çapsız iş bilmez adamlar.

Senin gibi Dengesiz taraftarlar yuzunden adamin degeri dustu .Taraftarlik yaptiginiz yok ki herseyi siz biliyorsunuz cunku .Seni alintilamaya cok merakli degilim ama goze carpiyorsun . Bak isine
Hadi kardesim hadi devam et sen git sosyal medyada diagneyi pompala soyle iyi boyle iyi diye belki apo baskan 15 e satar benim mesajimi bir daha alintilarsan baska turlu konusurum

Bu saydigin teknik adamlarin hicbiri Galatasaray seviyesinde adamlar degil. Buna ragmen hicbirine Fatih Terim icin sunulan imkanlar ve kadrolar verilmedi. Bu takima daha iyi futbol oynatacak, bir sistem olusturacak teknik adamlar pesinde kosacaksin. Coplerle degil. Avrupa'da tonla yeni nesil teknik adam var, takimlari sistemli ve piranalar gibi saldiriyo. Cagin gerisinde kaldiginda Barcelona gibi oluyosun, 8 yiyip aklini basina devsiriyosun. Ilginctir begenmedigimiz Hamza'nin yarim sezonda 3 kupasi var. Keramet Galatasaray formasinda. Baska yerde aramaya gerek yok. Sizler Fatih Terim zannettiginiz icin, kici kirik takim ve teknik adamlar futbol dersi verip duruyor bize. Fatih Terim en son 20 yil once hakkini vererek calisti ve calistirdi. O gun bugundur felsefeden baska yaptigi is yok.
+1 hep en iyi kadrolar terime verildi.

Hadi kardesim hadi devam et sen git sosyal medyada diagneyi pompala soyle iyi boyle iyi diye belki apo baskan 15 e satar benim mesajimi bir daha alintilarsan baska turlu konusurum
Baska Turlu konusman isime gelir daha once kufurden ceza yiyen ben olmustum.Senib ceza yemen beni mutlu eder.

Trabzonspor, Jose Sosa'ya yeni bir teklif yapmayacak. (TRT Spor)

Galatasaray Ruhu on Twitter: Galatasaray'ın anlaştığı Omar ...

HULK gelmıs

Yanğın tayfaaaa yine başlamış geçen sene sezon başında ne deniyordu, "" Müthiş bir takım kuruldu kimse önümüzde duramaz"" şimdi aynı kişiler ""Geçen seneki takım kaldı Başkan istifa"" beğenmeyenler olsada bu sene alınan Omar, Emre Kılınç, Arda Turan ve geri dönen Diagne faydalı olacak, benim tek korkum takımın iyi kondisyoneri yok , yoksa teknik anlamda hangi takimdan aşşağı bu takim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri