Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luyindama milli takımda sakatlandı.
Andone'un sakatlığı ise rakip kalecinin altında kaldığı için oldu. Marcao da antremanda ikili mücadele esnasında sakatlandı yırtılma ya da kopma değil esnemeydi üstelik.
Doktorları direkt suçlayacak bir durum yok burada

Çalışılan kası masajla, fizyo ile uzatmazsan kısalır, kemiğe asılır, ufak bir darbe ile ya da zorlanma ile kopar, kanar, yırtılır.
Andone tamam biliyorum herifin dizi yamuldu da, sürekli bu konuda sıkıntı yaşamak normal değil.

Bizim gibi kulüpler günü kurtaracağız diye geniş düşünemiyor. Geniş düşünsek belki 1-2 sene şampiyonluğun net favorisi olmayız ancak 10 senemiz kurtulur, Avrupa'da iyi işler yaparız eskisi gibi.
1-2 yıl şampiyonluğa oynamazsan kulüp batma noktasına gelir. Bu gemiyi yüzdüren tek şey avrupa hatta geçtim avrupa'yı sadece CL geliri. 1-2 yıl şampiyon olamazsan yönetim el değiştirir sürekli yeniden yapılanma adı altında iyice mahvoluruz.

Çalışılan kası masajla, fizyo ile uzatmazsan kısalır, kemiğe asılır, ufak bir darbe ile ya da zorlanma ile kopar, kanar, yırtılır.
Andone tamam biliyorum herifin dizi yamuldu da, sürekli bu konuda sıkıntı yaşamak normal değil.
Luyi Gabon maçında nasıl sakatlandı bilmiyoruz, ama o fizikte birini sakatlamak da ancak Gabonlu birinin yapacağı bi iştir. Andone'un yerinde kim olsa o pozisyonda yine aynı şekilde sakatlanırdı.

Göya keita balde Ile ugrasiyormusuz... yalandir bence yada alamazlar ama henry den her yönü Ile cok daha iyi

1-2 yıl şampiyonluğa oynamazsan kulüp batma noktasına gelir. Bu gemiyi yüzdüren tek şey avrupa hatta geçtim avrupa'yı sadece CL geliri. 1-2 yıl şampiyon olamazsan yönetim el değiştirir sürekli yeniden yapılanma adı altında iyice mahvoluruz.
Altyapı tesisleri gelişirse, orayı bir cevher haline getirirsek ŞL gelirlerinden bile daha çok kazanç sağlayabiliriz oradan. İşte maalesef bu zihniyet yüzünden kulüplerimiz altyapıya önem vermiyor ve doğru dürüst oyuncu çıkmıyor, Avrupa'da da nal topluyor.

beyler doğru transfer dediğimiz şey biraz da ne oynadığına karar vererek olur

biz ne oynayacağız mesela dizilimimiz ne olacak oyun planımız ne olacak buna karar verelim ki ona göre oyuncular alalım

mesela benim çok sevdiğim 3-4-1-2 veya 2-1 için ben olsam marcao luyi ve omarı üçlü oynatır sağ kanada hücumcu kanat bek alırım tekrar

o zaman moder filan da gelirse daha rahat eder gibi

4-3-3 ise başka adamlar almak gerekir

buna karar vermeden geçen seneki gibi oluruz

Piyasada başka oyuncu mu kalmadı 1 haftadır Moder de Moder. Nasıl bir oyuncu kimse bilmiyor 3 dakikalık videodan adamı Xavi yapanlar var. Videolardan iyi futbolcu olsaydı Sabri Daniel Alves olurdu.

Altyapı tesisleri gelişirse, orayı bir cevher haline getirirsek ŞL gelirlerinden bile daha çok kazanç sağlayabiliriz oradan. İşte maalesef bu zihniyet yüzünden kulüplerimiz altyapıya önem vermiyor ve doğru dürüst oyuncu çıkmıyor, Avrupa'da da nal topluyor.
Böyle bir proje için öncelikle sürdürülebilir bir ekonomi olması lazım. Var mı? Yok. Borcu borçla kapatıyoruz. Borcun azdır, yönelirsin altyapıya genç çıkartır satarsın. Ama bu uzun vadeli bir projedir. Avrupa ile kıyas konusunda işin içine çok fazla faktör giriyor ve bu ülke bütün faktörlerde mimli durumda

Luyi Gabon maçında nasıl sakatlandı bilmiyoruz, ama o fizikte birini sakatlamak da ancak Gabonlu birinin yapacağı bi iştir. Andone'un yerinde kim olsa o pozisyonda yine aynı şekilde sakatlanırdı.
Abi sakatlanma anı videoları var.Adam cukur gıbı bır yere geldı bastı sakatlandı.Andone'nın ki ise hepımızın malumu.Su an galatasaray futbol şubesının belki de tek hatasız işleyen birimi sağlık heyeti.Ona bile kulp buluyoruz.

Patates tarlasından beter bir sahada ters bastığı için sakatlandı. Öyle acayip bir fizik yapısı var ki buz tutup bandajlayıp gönderdiler adamı. Burada ortaya çıktı çapraz bağ ve menisküs hasarı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt