Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1. Kim olursa olsun Galatasaray oyuncusuna çöp diyemezsiniz, her seferinde uyarıyoruz.
Ben altyapı kuramazsın demiyorum, bunu kuracak gençleri yetiştirecek, sistemi oturtacak ne birikimin var ne eğitmenin ne de zamanın var diyorum
Roma 1 günde inşa edilmedi diye İtalyan atasözü var bilir misiniz? Hiçbir şey 1 günde beklenemez. Sen gelirsin kurarsın sistemi, organizasyonu. Baktın olmadı en azından denemiş oluruz. Ama tutarsa da hem sportif başarıya hem de kulübün ekonomisi için manyak bir avantajı olur. Ki ben altyapı sistemi kurup da başarısız olan bir kulüp hatırlamıyorum. Dünyada bu işi yürüten yüzlerce, binlerce kişi var. Zor değil birisini tutmak. 3. kalecimizden çok daha az kazanır en azından.

Yukarıdaki renktaşımın duygularına birebir katılıyorum. Bıkkınlık getirdiler artık. Limit arttırımı yapamayan suyun karşı tarafı dahi çatır çatır transferleri açıklıyor. Hoca üstüne basa basa 12 Ağustos dedi,yönetim hala Ekim diyor. Şaka mısınız siz alo? 20 gün sonra lig başlıyor!

Tamamda bizimde arkamizda alt yapiya yatirim yapan Red Bull olsa bizimde alt yapi basarili olur.

Ve bunlar alt yapisindan daha bir tane ilk 11 de oynayacak oyuncu cikartamadi.
10 yillik kulup zaten, yakin baslarlar. Adamlar her aldiklari oyuncuya nerdeyse deger katti ustune cl de yari final muazzam yonetiyorlar

sakatlanmanın bence de kulüp sağlık ekibiyle ilgisi yok ama sakatlıktan dönmenin doğrudan ilgisi var ve biz bu konuda kötüyüz malesef. sakatlanan kolay kolay dönmüyor. marcao,falcao,leminada bunu bu sezon çok yaşadık. çoğu da beklenenden geç sahalara dönüyor. 2 hafta dedikleri falcao 2 ay dönmedi, marcaoya ufak sakatlık var dendi 1 ay piyasadan kayboldu. sağlık ekibi de hep sessiz kaldı ya da muallak açıklamalar yaptı çoğu sakatllıkta
Bak hocam soyle soyleyeyım madde madde.

-luyindama sakatlandıktan sonra buz tedavısı ıle oynamaya bır muddet devam etmıs saglık heyetı ne yapabilir?

-Belki inanmayacaksın ama Yener İnce ile Falcao ile ilgili bjk macı oncesı ayakustu soru sorma sansına sahıp oldum.Bahcelıevler Medıkal Park'ın onunde atıstırmak ıcın bır bufe tarzı yere gıttım.Adı Pilavcı İslam hatta :) O da orda hasta yakınlarıyla bırseyler yıyordu.Falcao için ilk yarıdakı bjk macında oynayacak mı dıye sordum.Biz elimizden geleni yaptık isterse oynar tarzı konustu.Hatta Feghouli de bu şekilde oynuyor dedi.İnanmazsan foto cekildim özelden atarım :)

-Leminanın bir sezonda oynadıgı en fazla mac sayısı 29 :).Gecen sene bızde 28 mac oynamıs.Saglık heyetı ne yapsın?

-Nagatomoyu belkide olumden dondurduler Schalke macı sonrası.

-Melo amelıyat sonrası aylarca oynayamaz dendi ama malumun geri donus suresı herkesı sok etmıstı.

Hıc tıp alanında bilgim yok ama yasananları yorumlayınca bence cok basarılılar

Bak hocam soyle soyleyeyım madde madde.

-luyindama sakatlandıktan sonra buz tedavısı ıle oynamaya bır muddet devam etmıs saglık heyetı ne yapabilir?

-Belki inanmayacaksın ama Yener İnce ile Falcao ile ilgili bjk macı oncesı ayakustu soru sorma sansına sahıp oldum.Bahcelıevler Medıkal Park'ın onunde atıstırmak ıcın bır bufe tarzı yere gıttım.Adı Pilavcı İslam hatta :) O da orda hasta yakınlarıyla bırseyler yıyordu.Falcao için ilk yarıdakı bjk macında oynayacak mı dıye sordum.Biz elimizden geleni yaptık isterse oynar tarzı konustu.Hatta Feghouli de bu şekilde oynuyor dedi.İnanmazsan foto cekildim özelden atarım :)

-Leminanın bir sezonda oynadıgı en fazla mac sayısı 29 :).Gecen sene bızde 28 mac oynamıs.Saglık heyetı ne yapsın?

-Nagatomoyu belkide olumden dondurduler Schalke macı sonrası.

-Melo amelıyat sonrası aylarca oynayamaz dendi ama malumun geri donus suresı herkesı sok etmıstı.

Hıc tıp alanında bilgim yok ama yasananları yorumlayınca bence cok basarılılar
benim de bi bilgim yok ama yıllardır türkiye ligini izlerim ve rakiplerimizin sakatlıktan oyuncu dönüşleri konusunda bizden başarılı olduğu fikrine sahibim açıkçası.benim bahsettiğim büyük sakatlıklar değil öyle sakatlıkların dönüş zamanları, rutinleri bellidir zaten. sıkıntı küçük sakatlıklar,belirlenemeyen sakatlıklar ve dönüş zamanlarının uzaması.

başkana net sorular sorulsun artık ya. polonyalılar ne aşamada. monaco da iki kanat istiyor muyuz? doucoure ye teklif var mı? ne aşamada söyleyin arkadas

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt