Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Böyle bir proje için öncelikle sürdürülebilir bir ekonomi olması lazım. Var mı? Yok. Borcu borçla kapatıyoruz. Borcun azdır, yönelirsin altyapıya genç çıkartır satarsın. Ama bu uzun vadeli bir projedir. Avrupa ile kıyas konusunda işin içine çok fazla faktör giriyor ve bu ülke bütün faktörlerde mimli durumda
Diagne'ye verilen parayla Avrupa çapında bir altyapı ve teknoloji merkezi kurulabilirdi. Bizde o paralar var ancak bu parayı çar çur ettiğimizden haliyle para kalmıyor.

Lemina da seri de bize uygun değiller biri kronik sakat diğeri de bizim lige uymayan fiziksiz bal yapmayan arı 6.olduk bu ikiliyle ama işte yeni adam da alamayınca bonservis kazanmadan isimleri dönüp duruyor bi lerma-moder yapsan daha katkı verir bunlardan

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

rts abartmayalım istersen. pandemi olmasa ve muslera sakatlanmasa o ikiliyle çok iyi bir oyun oynamaya başlamıştık. ve 8 haftalık seri yakalamıştık.

pandemi sonrası sorunlar başladı. konsantre olamadık, muslera da sakatlandı ve çöktük.

o 8 haftalık oyun, terimin 2 yılda oynattığı en iyi pas oyunuydu ve bu oyunun anahtarları itin götüne sokulan seri(özellikle) ve leminaydı.

Diagne'ye verilen parayla Avrupa çağında bir altyapı ve teknoloji merkezi kurulabilirdi. Bizde o paralar var ancak bu parayı çar çur ettiğimizden haliyle para kalmıyor.
1. Kim olursa olsun Galatasaray oyuncusuna çöp diyemezsiniz, her seferinde uyarıyoruz.
Ben altyapı kuramazsın demiyorum, bunu kuracak gençleri yetiştirecek, sistemi oturtacak ne birikimin var ne eğitmenin ne de zamanın var diyorum

Abi sakatlanma anı videoları var.Adam cukur gıbı bır yere geldı bastı sakatlandı.Andone'nın ki ise hepımızın malumu.Su an galatasaray futbol şubesının belki de tek hatasız işleyen birimi sağlık heyeti.Ona bile kulp buluyoruz.
sakatlanmanın bence de kulüp sağlık ekibiyle ilgisi yok ama sakatlıktan dönmenin doğrudan ilgisi var ve biz bu konuda kötüyüz malesef. sakatlanan kolay kolay dönmüyor. marcao,falcao,leminada bunu bu sezon çok yaşadık. çoğu da beklenenden geç sahalara dönüyor. 2 hafta dedikleri falcao 2 ay dönmedi, marcaoya ufak sakatlık var dendi 1 ay piyasadan kayboldu. sağlık ekibi de hep sessiz kaldı ya da muallak açıklamalar yaptı çoğu sakatllıkta

Burda Moder'in 1 tane 90 dakika maçını izleyen yoktur adı çıkasıya kadar.Tek bir oyuncuya şartlandırmayın kendinizi.Moder gibi dünyada 10larca yetenek var.3 dakikalık videolardan adam beğeniyoruz sonra tırt çıkınca sövmeye başlıyoruz.

3.5m€ kaynak yaratmadan bu miktarlara transfer gerceklestiremeyecegimize gore fatih terimi satiyoruz sanirim

Yapılacak şey belli esasında. Belhanda'dan gerekirse maaşını karşılayarak 3.5m, gelecek sezon da Feghouli'den aynı yöntemle 3,5-5m'lik hareket alanı yaratılabilir. Bizimkiler istiyor ki hem ayranımız dökülmesin hem tatsız olaylar yaşanmasın.

Adamlar bizden 100 yil sonra kuruldu. Alt yapisi bizden 10 kat iyi, 2 tane avrupada pilot takimi var. Scouting sistemi harika dunyadaki her ligini izliyorlar. Kim neyle dalga gecerse artik

Gelip oynayınca nerden buldunuz Polonya nın Ceyhun Gülselamı’nı diyecekler belkide

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Jozwiak neyse de Moder balon bir oyuncu gibi geliyor. Hani öyle takıma level atlattıran oyunculardan değil. Sistem oyuncusu gibi. Bizde de sistem olmadığından beklenen performansı vereceğini sanmıyorum. Orta sahasızlıktan taraftarlarımız herkesi Xavi, Inıesta gibi görmeye başladı.

Gerçekten sıkmaya başladı bu sessizlik, yangın tayfa denen gruba dahil olabilmek için evraklarımla beklemedeyim...

Sassulo Juventus gibi bir ilişki kurup süper ligten bir takımla anlaşmalıyız.
Şu moderi ligten başka takım istese 3 milyona alır süper ligte pilot takım anlaşması yapmak
çokmu zor akıl edecek bir yönetici yokmu hem o klüp kazanacak hem biz

Demek Poznan'a sponsor oluyoruz ha.

Saka bi yana bu paralari bizimkiler nereden ve nasil bulacak acaba.
Şu transferleri yaptığımız an -3.5’ta oluyoruz. Ben Telles’in bu sene satılacağını düşünüyorum çünkü son maçında veda etti. Ordan da 1.5 gelse -2’deyiz. Bunu da çok rahat hallederiz. En kötü Belhanda’yı bedelsiz yollar bonservis gösteririz.

Adamlar bizden 100 yil sonra kuruldu. Alt yapisi bizden 10 kat iyi, 2 tane avrupada pilot takimi var. Scouting sistemi harika dunyadaki her ligini izliyorlar. Kim neyle dalga gecerse artik

Tamamda bizimde arkamizda alt yapiya yatirim yapan Red Bull olsa bizimde alt yapi basarili olur.

Ve bunlar alt yapisindan daha bir tane ilk 11 de oynayacak oyuncu cikartamadi.

Şu transferleri yaptığımız an -3.5’ta oluyoruz. Ben Telles’in bu sene satılacağını düşünüyorum çünkü son maçında veda etti. Ordan da 1.5 gelse -2’deyiz. Bunu da çok rahat hallederiz. En kötü Belhanda’yı bedelsiz yollar bonservis gösteririz.

Kardes o Belhanda kazmasi gitmez, unutun bunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt