Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.502
- 26.310
- 2.083
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu is öyle olmuyor 4 sene önce tam tersiydi şimdi tam tersi SL giden takım tozutuyor.Bjk şu an olması gereken maaşları veriyor as stoperine 500+350 bonus vermiş biz yedek olana kemiksiz 850 verecekmisiz.bjk bizim seviyemizde bi takım değil o yüzden maaşlarımızın onlardan bi tık yüksek olması normal. şuan maaş bütçesini düşürme yolunda iyi gidiyoruz. feg,belhanda ve falcao kaldı sadece yük olan
Hayırlı olsun kardeşim Alanya ile anlaşmışsın.Mensah bize mi geliyor kargalara mi gidiyor?
durum buysa tamamdır mensah bjkde🗣@nevzatdindar: "Mensah; Galatasaray'ı istiyor, Kayserispor ise Beşiktaş'ı istiyor..."
🗣@nevzatdindar: "Kerem Aktürkoğlu transferi biraz bekletiliyor. Donk için KAP açıklaması yapılacak. Mensah ısrarla Galatasaray'a gelmek istiyor."
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
biz 2 as stopere de 900-950 veriyoruz. bjk vidaya kaç veriyor haberin var mıBu is öyle olmuyor 4 sene önce tam tersiydi şimdi tam tersi SL giden takım tozutuyor.Bjk şu an olması gereken maaşları veriyor as stoperine 500+350 bonus vermiş biz yedek olana kemiksiz 850 verecekmisiz.
İşte parasizlik doğru yola sokuyor yavaş yavaş.Keske biz o durumlara düşmeden akıllanabilsek
Hannover 96 ile Fenerbahçe, Tolgay Arslan için bonservis pazarlığı yapıyor.Sen de arapların almak istediği Maicon'u kiralama bedelinden bile düşüğe sat. Fenerbahçe olsa min 12-13'e giderdi Maicon.Hannover 96 ile Fenerbahçe, Tolgay Arslan için bonservis pazarlığı yapıyor.
(TRT Spor)
Adamlar, işe yaramazlarin hepsini tek tek bonsevisle yolluyor.
Kaynak sağlam olmasa inanmazdım.
Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!
''trabzonspor'la çok önemli bir maçımız vardı. trabzon'da abdullah, hami, osman falan uçuyordu takım. idmandan sonra daum sergen'le beni odasına çağırdı. 'topu kaptırdıktan sonra, özellikle sergen sana söylüyorum, gelmelisin yani gelmelisin, takip etmelisin' dedi. sergen dedi ki 'ben gelemem'... hoca dedi ki 'gelmezsen sıkıntı yaşarız'
gerizekalı herif her yerde dolaşıp dolaşıp mal mal konuşuyor ya bekletiliyorr diyo hadi ya süper habercilik maşallah senin zeka pırılltına🗣@nevzatdindar: "Mensah; Galatasaray'ı istiyor, Kayserispor ise Beşiktaş'ı istiyor..."
🗣@nevzatdindar: "Kerem Aktürkoğlu transferi biraz bekletiliyor. Donk için KAP açıklaması yapılacak. Mensah ısrarla Galatasaray'a gelmek istiyor."
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hocam anlama ile ilgili problem yaşamadığını düşünüyorum ama işi yokuşa suruyorsun.Bahsrttigin topcunun sözleşmesi ne zaman yapilmis? Ben şundan bahsediyorum para kalmadığı için düşük maaşlı hamleler yapmak gerekiyor bonus falan koyarak işi çözmek gerekiyor.biz 2 as stopere de 900-950 veriyoruz. bjk vidaya kaç veriyor haberin var mı
geçen seneki hatay deplasman faciasındaki golü aklımda kalmışAdilin 10 küsür maçını canlı olmak üzere toplam 30 maçını falan izlemişimdir potansiyel var cengaver oyuncu ama eksikleri de fazla önce süper ligin orta sıra takımlarında görmek isterdim
Buyuk ihtimal takasta tum copleri verince Kayseri istemedi2.vedat muriqi vakası. bu kayserisporun derdi ne tiner koklamayı mı seviyorlar