- 13 Ekim 2014
- 109.970
- 59.236
- 4.708
@Hakan Duz ssbah sabah rahat durunKüfüre bile değmezsin boşuna adam değilsin demedik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Hakan Duz ssbah sabah rahat durunKüfüre bile değmezsin boşuna adam değilsin demedik
Aynen oyle.Kiralık transfer ozellıkle opsıyonsuz yada +10 mılyon gıbı opsıyonlarla cok sacma. Alamayacagımız adam ıcın 3-4 mılyon bayılıyoruz.Evet lakin böyle bir yere varılmaz 2 senede bir sürü oyuncu satıldı kazanılan paralar çöp edildi sonra kiralık peşinde kosuluyor.Şl yokken 1 senelik kiralık topculara 3-4 milyon veremeyiz
Bize bu vizyon lazım
Bu donemde aldiklari oyuncularin hepsi satinalma opsiyonlu ucuz oyuncular, onceki donemdekiler cogu hem ucuz hem bedelsizdiKimden bahsediyorsun?
Küfüre bile değmezsin boşuna adam değilsin demedik
@Hakan Duz ssbah sabah rahat durun

Kedili komikli video attığım için 4 gün ceza aldım
Bu arkadaş aileye laf atıyor ceza ?
Gerçi Terim'e ana avrat küfür edip 3 ay ceza almıştı
Ben küfür etmediğim halde 6 ay![]()
Sizden isim alalim da benzer isler yapmaya calisalimBu donemde aldiklari oyuncularin hepsi satinalma opsiyonlu ucuz oyuncular, onceki donemdekiler cogu hem ucuz hem bedelsizdi
hic birsey olmadan provoke mesajlar atip, benim kufur etmeme istiyorsun ki ceza alim.
Yöneticiler ayakta mı bekliyorlar şu an.