Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet lakin böyle bir yere varılmaz 2 senede bir sürü oyuncu satıldı kazanılan paralar çöp edildi sonra kiralık peşinde kosuluyor.Şl yokken 1 senelik kiralık topculara 3-4 milyon veremeyiz
Aynen oyle.Kiralık transfer ozellıkle opsıyonsuz yada +10 mılyon gıbı opsıyonlarla cok sacma. Alamayacagımız adam ıcın 3-4 mılyon bayılıyoruz.

Onyekuru yine cok gol kacirirsa ilk devreden potadan cikariz. Egosu da cok yuksek

Ts buluyor diye bisey yok . Desteklenmeyen kimsenin ne alacak parası var ne futbolcu bulacak hali var

Transfer sezonu başlamadan beklentiyi düşük tutuyorum, belhanda feghouli babel satılamaz takımda kalır demiştim gerçekten de öyle olacak. Yazıklar olsun sizin gibi yönetime

Kedili komikli video attığım için 4 gün ceza aldım

Bu arkadaş aileye laf atıyor ceza ?

Gerçi Terim'e ana avrat küfür edip 3 ay ceza almıştı

Ben küfür etmediğim halde 6 ay :tbr:

hic birsey olmadan provoke mesajlar atip, benim kufur etmeme istiyorsun ki ceza alim.

hic birsey olmadan provoke mesajlar atip, benim kufur etmeme istiyorsun ki ceza alim.

Tam tersine kendi yaptığın şeyi açıklamışsın

Şu mesajın bile provoke mesaj içeriyor

Normal şartlar altında senin hala cezalı olman gerekirdi ama malum yalakalık yapanlar burada kazanıyor.O yüzden senin gibilerin birbirini kollaması normal

1597397459196.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt