Sıddık Saraylı
10 Numara!
Emre utkucan ın scout şefi olması bence hata. Çok futboldan anladığını düşünmüyorum.
Eger akbaba alanya yönetimine rest cekseydi alanya 1 milyon bonservise bile birakirdi 6 ay sözlesmesi kalan bir futbolcuyu,emre demek iki takim ilede masaya oturdu bu cok net,belki fener biraz daha fazla para teklif etmistir onu bilememFb yonetimi Alanya'ya kadar gitmisti ancak ikna edememislerdi. Tam hatirlayamadim
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bize laf çakmış sanki.Hansi Flick: “Nasıl antrenman yaparsan, öyle oynarsın.”
Yok ya 6 ay çürütürlerdi o zaman o şekilde söylemler çıkmıştı.Eger akbaba alanya yönetimine rest cekseydi alanya 1 milyon bonservise bile birakirdi 6 ay sözlesmesi kalan bir futbolcuyu,emre demek iki takim ilede masaya oturdu bu cok net,belki fener biraz daha fazla para teklif etmistir onu bilemem
Futbolu birak futbolcudan anlasa yeterdi de kendisi ve ekibi bombosEmre utkucan ın scout şefi olması bence hata. Çok futboldan anladığını düşünmüyorum.
Adam ego şişirmiş yıllarca...Futbolu birak futbolcudan anlasa yeterdi de kendisi ve ekibi bombos
Bize laf çakmış sanki.
Alman guzellemeleri baslamis. En son ne zaman alman takimi Avrupa'da kupa kazandi? Kupa kazanmayi birak final oynadi?
Hansi Flick: “Nasıl antrenman yaparsan, öyle oynarsın.”