GSCimbom
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 204

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,6K
Okunma
631,6K
Sayfa
204/483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EffaX4_XkAYnXeC

Yönetim transfer işini beceremiyor kaç oldu bu. Bir takm ilgileniyosa o oyuncuyu mümkün değil alamıyorlar. Mensah konusındada asporda bizim oyuncuyla yeterince ilgilenmediğimizi söylüyorlar. Bi ihtimal bu transferin 500bine biteceğini düşünmediler. Yönetimsel ciddi bi sorun var. Mhy ve mensahı fatih hocanın çok istemesine rağmen alamadık. Hocayı çıldırtacak bu yönetim yakında patlarsa şaşırmam.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Görülen, görebildiğimiz bir mentalite istiyorum. Ortak bir zihinsel tutum istiyorum. Hakemlerin konuşulduğu, kişisel tartışmaların döndüğü, duyguların coştuğu bir futbol ortamı nereye kadar? ''Şunu yapıyoruz, şunu yapmaya çalışıyoruz, yaptığımız güçlü ve anlamlı'' diyebileceğim bir açıklama. Sahada tanımlayabildiğimiz bir oyun istiyorum. Bu sezon içinde çok az oluyor ve o maçlarda kolay kolay akıldan çıkmıyor. Bu maç sayısını arttırılması lazım artık. Bu insanlar bu iş için milyonlarca dolar alıyor ve izlettikleri görüntüler bu mu? Bence gördükleri değeri hakedecek işler yapılmalı.

Görülen, görebildiğimiz bir mentalite istiyorum. Ortak bir zihinsel tutum istiyorum. Hakemlerin konuşulduğu, kişisel tartışmaların döndüğü, duyguların coştuğu bir futbol ortamı nereye kadar? ''Şunu yapıyoruz, şunu yapmaya çalışıyoruz, yaptığımız güçlü ve anlamlı'' diyebileceğim bir açıklama. Sahada tanımlayabildiğimiz bir oyun istiyorum. Bu sezon içinde çok az oluyor ve o maçlarda kolay kolay akıldan çıkmıyor. Bu maç sayısını arttırılması lazım artık. Bu insanlar bu iş için milyonlarca dolar alıyor ve izlettikleri görüntüler bu mu? Bence gördükleri değeri hakedecek işler yapılmalı.

Kaostan besleniyoruz.

Sorun mensahı alıp almamak değil gelmesin zaten sıradan bir oyuncu.
Sorun basın toplantısında mensahın ismini ağzına almayacaksın, transfer bitmiş gibi kasıla kasıla konuşmayacaksın.

Biz hep medyaya kızıyoruz ilgilenmediğimiz oyuncuları sırf bize yazıyorlar , kuşlar transfer çalımı attı diyebilmek için. Bizim çapsız yönetim medyaya bırakmıyor bu işi artık

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bende öyle transferi yapmışız algısı oluşmadı. Oluşanlar düşünsün.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt