Lyon'dan Bernand Traore kiralanabilir

Ula bu nasil yöneticilik
aslında üçü aynı anda oynamaz mı orta sahada..hepsini kiralık alacaksın.
------lerma-----
decur----grujic
decur keşke olsa çok ciddi fark yaratır.
kanatlarada yokmu bu tarz kiralayabileceğimiz adamlar.
Mert Hakan.. Gustavo.. Sosa
Valencia.. Remy.. Perottti
Beşi +30![]()
Kisa kadar cosarsa kalir@Musap Aydinli kışa kadar şans verecekmişiz musap
Hiç belli olmaz rengim, başakşehir kadro full +30 bir iki tanesi hariç ama adamlar 5 senedir şampiyonluğa oynuyor40 haftalık süreçte 12-13 hafta bunlar conta yakar
Görülen, görebildiğimiz bir mentalite istiyorum. Ortak bir zihinsel tutum istiyorum. Hakemlerin konuşulduğu, kişisel tartışmaların döndüğü, duyguların coştuğu bir futbol ortamı nereye kadar? ''Şunu yapıyoruz, şunu yapmaya çalışıyoruz, yaptığımız güçlü ve anlamlı'' diyebileceğim bir açıklama. Sahada tanımlayabildiğimiz bir oyun istiyorum. Bu sezon içinde çok az oluyor ve o maçlarda kolay kolay akıldan çıkmıyor. Bu maç sayısını arttırılması lazım artık. Bu insanlar bu iş için milyonlarca dolar alıyor ve izlettikleri görüntüler bu mu? Bence gördükleri değeri hakedecek işler yapılmalı.
Sorun mensahı alıp almamak değil gelmesin zaten sıradan bir oyuncu.
Sorun basın toplantısında mensahın ismini ağzına almayacaksın, transfer bitmiş gibi kasıla kasıla konuşmayacaksın.
Biz hep medyaya kızıyoruz ilgilenmediğimiz oyuncuları sırf bize yazıyorlar , kuşlar transfer çalımı attı diyebilmek için. Bizim çapsız yönetim medyaya bırakmıyor bu işi artık
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi