Tamam ustad pahalandi da adami izledin eminsin alacaksin gider 2 milyon kira 3 milyon zorunlu satinalma koyar alir getirirsin brezilyadan adam almiyoruzValla polonya marketi inanilmaz pahalandi. Bizim lig bile pahalandi
mikrofona konusurken atıp tutmayacak o zamankardeşim yollayamıyor yönetim napsın yani adam bonservis verip evine mi alsın
y emre beyvay be 600 bin bilememiş yazıkk....
gs için son dakkaydı ve sansasyon yapıcak tabiiki kendi vizyonuna göre
ondan daha net ve garanti haber veren yok
?Alakasız ama o kedi senin mi Servet.?
tutar kardeşim çalışan olarak yöneticine güvenerek konuşursun dogru nettir ama yetersizlik olunca ona göre şekillenmek zorunda kalıyorsunmikrofona konusurken atıp tutmayacak o zaman
Luyindama satılmış olsaydı mensahı hemen şimdi 10 milyon Euroya alırdı apo
Arkadaş ben anlamıyorum apo , Özbekler ve benzeri adamlar milyon dolarlık şirketlerini nasıl batırmadan yönetiyor,bakkal dükkanı yönetecek kapasite bile yok bunlarda.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
herseyden once bır bayan oldugu ıcın hayırküfür serbest mi
lezizy emre bey
nasılsınız
tamamda hangi parayla alıyoz bunu bi deyin heleJ.moder
büyük katkı verecektir. alışılmışın dışında bir orta saha. izledikçe benimsenecek ve oyununa alışılacak oyuncu
16 Ağustos 2020 00:19 · sultani124
Temenni olabilir yanlış alarm olmasın
Sözlüğe şunu yazdı ve ardından da tekrar başka bir entry girerek, aldık demedim alırsak katkı verir dedim gibi bir şey yazdı ve daha sonra entry yok oldu. Kendisi ya da modlar tarafından kaldırıldı muhtemelen. Formata uymadığı için silinmiştir diye düşünüyorum. İlk mesajı duruyor hala.Ilgaz çınara göre moderi almışız
Profiline koyduğun kedi senin mi.? Neyini anlamadın.
Evet editledim temenni olabilir ikinci mesajı yok şu an.Sözlüğe şunu yazdı ve ardından da tekrar başka bir entry girerek, aldık demedim alırsak katkı verir dedim gibi bir şey yazdı ve daha sonra entry yok oldu. Kendisi ya da modlar tarafından kaldırıldı muhtemelen. Formata uymadığı için silinmiştir diye düşünüyorum. İlk mesajı duruyor hala.
Ekli dosyayı görüntüle 89382
Sözlüğe şunu yazdı ve ardından da tekrar başka bir entry girerek, aldık demedim alırsak katkı verir dedim gibi bir şey yazdı ve daha sonra entry yok oldu. Kendisi ya da modlar tarafından kaldırıldı muhtemelen. Formata uymadığı için silinmiştir diye düşünüyorum. İlk mesajı duruyor hala.
Ekli dosyayı görüntüle 89382