GSCimbom
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 209

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,6K
Okunma
631,6K
Sayfa
209/483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
liste basi mensah'la ciddi ciddi haftalarca ilgilenip alamayanlar acaba kimi getirecek? 6.bitiren lemina-seri orta sahasiyla devam etmek istiyorlar simdi ahhahaha. sagda hala feghouli forvette hala sakat adam. babel ve belhanda'yi da oynatir. marianonun yerine omar disinda bir degisiklik yok.

Ilgaz çınara göre moderi almışız
Sözlüğe şunu yazdı ve ardından da tekrar başka bir entry girerek, aldık demedim alırsak katkı verir dedim gibi bir şey yazdı ve daha sonra entry yok oldu. Kendisi ya da modlar tarafından kaldırıldı muhtemelen. Formata uymadığı için silinmiştir diye düşünüyorum. İlk mesajı duruyor hala.
1597528513481.webp

trde büyük takımlar sürekli şampiyon olamazsak batarız mantığı ile çok para harcayıp maksimum ihtimali %25 Okan bir seçenek için %100lerini riske ediyorlar

olamayınca büyük zarar yazıyor ve her sene tekrarlanan bu durum zararı katlıyor

oysa yapmaları gereken şampiyon olamasak dahi zarar etmeyecek şekilde harcama yapmak

mesela galatasarayın üçüncü veya dördüncü olma durumunda geliri ne oluyorsa o yılbaşı planı o meblağı geçmemeli

her sene iktisatta ticarette yeri olmayan bir riske bu kadar para gömmek mantıksız

Sözlüğe şunu yazdı ve ardından da tekrar başka bir entry girerek, aldık demedim alırsak katkı verir dedim gibi bir şey yazdı ve daha sonra entry yok oldu. Kendisi ya da modlar tarafından kaldırıldı muhtemelen. Formata uymadığı için silinmiştir diye düşünüyorum. İlk mesajı duruyor hala.
Ekli dosyayı görüntüle 89382
Evet editledim temenni olabilir ikinci mesajı yok şu an.

Ekli dosyayı görüntüle 89382

Sözlükte bunu yazan kişi Ilgaz mı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt