GSCimbom
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 226

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,6K
Okunma
632,4K
Sayfa
226/483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nazim Sangare -> fb (asistanaliz)
Tüm sıradan adamları dolduracaklar herhalde kadroya bunlar bu kadroyla şampiyon olamaz ve bu maaş yüküyle ne yapmayı planlıyorlar gerçekten? Ali Koç nereye kadar cebinden para vermeye devam edecek? 1 yıl daha, yoksa 2 yıl? Şampiyon olamazsa orada kalabilecek sanki hani bizim durum kötü de bunlar tam kör kütük uçuruma gidiyorlar.

Senin yaklaşımına göre kadro kalitesi bizden iyi kulüplerden transfer yapmayalım. Zaten iyi olsa adamlar bırakmaz değil mi?
Konu dallanıp budaklanacak ama birincisi Milan pandemi sonrası tabanca gibi oynayan adamı bıraktıysa bir sebebi vardır ve bu önünde 4 tane daha tabancı gibi oynayan olduğu için olmaz. En kötü rotasyona sokar yine tutardı.
İkincisi kadro kalitesi bizden iyi takımlar bi oyuncuyu bırakıyorsa ya sakattır ya da yaşlıdır. Bu adamlar da bize gelirken yüklü imza parası ve yıllık ücret ister. Mali durum zaten ayvayı yemişken kimseye 2.5-3 milyon bayılamaz bu takım.
Üçüncüsü boşa hayal kurup sonra üzülmek gereksiz. Bu ve önümüzdeki birkaç transfer dönemi oldukça kısır taraftarı çileden çıkaracak şekilde geçecek. Bonaventura, Nainggolan, Hulk vs bunlar sadece oyunlarda gelebilecek isimler bugünün şartlarında

İnşallah.Lemina'nın yedeği Claudio Gomes, Jakup Moder'in yedeği ise Aytaç olursa beğenir misin?
Genç isimleri denemek bize bir şey kaybettirmez. Kaldı ki iyi oldukları soyleniyor. Claudio Gomes adı geçiyor mu bilmiyorum şimdi senden duydum rtaş.
Polonyalıların ikisi de gelsin. Leminanın sakatlanmayacağının garantisi yok :hmmm:O yüzden bir şey diyemiyorum
Aytaç taraftarın kafasında tam bir ❓ olur

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı: #Galatasaray 10 milyon #euro da verse bu iş olmaz, #Beşiktaş'a söz verdik

Kurtulduk !!
Fenerli Baskan, BJK verir tabi ;)
Başkan isterse çemişgezeksporlu olsun senin yöneticin hâlâ adamakıllı resmi teklif yapmamış, telefonla arayıp durumu soruyo eveleyip geveliyor. Eğer istiyorsan teklifi koyarsın masaya olur ya da olmaz, yok istemiyorsan da sündürmek anlamsız.

bize lazım olan taş gibi bedelsiz ortasahalar
Jeff Hendrick - Oyuncu profili
Giacomo Bonaventura - Oyuncu profili 19/20
Daler Kuzyaev - Oyuncu profili 19/20
Nampalys Mendy - Oyuncu profili
Matthew Longstaff - Oyuncu profili 19/20
-------
üstüne 10numara
David Silva yada Mario Götze boşta...
david silva götze çok maaş ister olmazsa
[URL"]https://www.transfermarkt.com.tr/carlos-eduardo/profil/spieler/110078[/URL]
--------
defansa 21 yaşında 16m euroluk cengaver
Malang Sarr - Oyuncu profili
--------
kanat oyuncusu
Ryan Fraser - Oyuncu profili
Jordon Ibe - Oyuncu profili

Çok şeyler kaçıyor çok, Ekonomimiz biraz güçlü olsa UEFA'da çeyrek-yarı final garantileyecek takımımız olurdu :uhu::poe::crushed::danyal::hmmm::nooo:

Genç isimleri denemek bize bir şey kaybettirmez. Kaldı ki iyi oldukları soyleniyor. Claudio Gomes adı geçiyor mu bilmiyorum şimdi senden duydum rtaş.
Polonyalıların ikisi de gelsin. Leminanın sakatlanmayacağının garantisi yok :hmmm:O yüzden bir şey diyemiyorum
Aytaç taraftarın kafasında tam bir ❓ olur
Geçen biri yabancı kaynaklı bi haber paylaşmıştı.Manchester City'den Denayer'i kiralamıştık.Bize kiralanmasını isterler.Ffp varken hayır diyemeyiz.Polonyalı kanadı biz alamayız.Almanya Ligi'nden takım istiyosa oraya gider.Şuan piyasada alabileceğimiz Türk oyuncu olarak Aytaç ve Emre Çolak var.Hasan Hüseyin'i Mensah'tan dolayı almayız.Kasımpaşa'da Aytaç'tan bonservis kazanmak ister.Jimmy veya Şener'i takasla verirsek bi de üstüne 500 bin euro Kasımpaşa kabul eder..

Başkan isterse çemişgezeksporlu olsun senin yöneticin hâlâ adamakıllı resmi teklif yapmamış, telefonla arayıp durumu soruyo eveleyip geveliyor. Eğer istiyorsan teklifi koyarsın masaya olur ya da olmaz, yok istemiyorsan da sündürmek anlamsız.

Mesah bize lazim degil, Teklif felan yapmasinlar, son kes Amrabati bize iyi gecirdiler böyle diye diye .

Arda 31 yaşında 68 kiloymuş(barçaya transfer olduğu dönemler).

Şu an Boyu 1.77, kilosu 77...

Donk gibi 1.90 adam 75-78 kg arasında gezerken bu yer elmasının 77 kiloda olması fitlik falan değil.

Örneğin hepimizin ölüp bittiği adama Traore o fizik ile 72 kilo. Boyu da 1.78

Düşük yağ oranı ve yüksek kas oranı olacaksa adama Traore, shaqiri gibi oyuncular ise elbette böbürlenerek söylenir.

Fakat burda göğüs gere gere "en formda dönemim, en düşük yağ oranım" diye gezerek taraftarın aklı ile alay edilmez.
Kısacası, 177 boyunda ve 77 kg bir arda, tıpkı 1.90 boyunda 90 kg bir Luyindama kadar kiloludur, fit falan değil.

Saygılar

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt