İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
Kim onlar reisFatih Terim in çok istediği isimlerin transferi bitirilemiyor . İnsallah Yönetim Fatih Hocanın kuyusunu kazmiyordur
Emreç ile Semih mi
Kim onlar reisFatih Terim in çok istediği isimlerin transferi bitirilemiyor . İnsallah Yönetim Fatih Hocanın kuyusunu kazmiyordur
Tüm sıradan adamları dolduracaklar herhalde kadroya bunlar bu kadroyla şampiyon olamaz ve bu maaş yüküyle ne yapmayı planlıyorlar gerçekten? Ali Koç nereye kadar cebinden para vermeye devam edecek? 1 yıl daha, yoksa 2 yıl? Şampiyon olamazsa orada kalabilecek sanki hani bizim durum kötü de bunlar tam kör kütük uçuruma gidiyorlar.Nazim Sangare -> fb (asistanaliz)
İnşallah.Lemina'nın yedeği Claudio Gomes, Jakup Moder'in yedeği ise Aytaç olursa beğenir misin?İnşallah diyelim bekleyelim o zaman
Ben onlara teklif yapalım demedim. Senin yazdıklarınla sonuç arasındaki ilişkinin yetersizliğini vurgulamaya çalıştım.
Jakup Moder duyumu var.Bu kanal yalan söylerse kendini riske atmış olur..
Ekli dosyayı görüntüle 89434
Ekli dosyayı görüntüle 89435
Forumda Sosa'nın gençliği diye benzetmeler yapılıyodu.İnşallah bu duyum doğrudur..çok değişik bi topçu. hem sağıyla hem soluyla füze gibi şut çekiyor
Forumda Sosa'nın gençliği diye benzetmeler yapılıyodu.İnşallah bu duyum doğrudur..
Konu dallanıp budaklanacak ama birincisi Milan pandemi sonrası tabanca gibi oynayan adamı bıraktıysa bir sebebi vardır ve bu önünde 4 tane daha tabancı gibi oynayan olduğu için olmaz. En kötü rotasyona sokar yine tutardı.Senin yaklaşımına göre kadro kalitesi bizden iyi kulüplerden transfer yapmayalım. Zaten iyi olsa adamlar bırakmaz değil mi?
Genç isimleri denemek bize bir şey kaybettirmez. Kaldı ki iyi oldukları soyleniyor. Claudio Gomes adı geçiyor mu bilmiyorum şimdi senden duydum rtaş.İnşallah.Lemina'nın yedeği Claudio Gomes, Jakup Moder'in yedeği ise Aytaç olursa beğenir misin?
O yüzden bir şey diyemiyorumMensah - Bellegarde - Mert Hakan olabilir mi acabaKim onlar reis
Emreç ile Semih mi
o tarz teknik oyun kurucu gibi gelmedi bana. uzun boylu,fizikli çift yönlü ortasaha gibi duruyor sanki.Forumda Sosa'nın gençliği diye benzetmeler yapılıyodu.İnşallah bu duyum doğrudur..
Başkan isterse çemişgezeksporlu olsun senin yöneticin hâlâ adamakıllı resmi teklif yapmamış, telefonla arayıp durumu soruyo eveleyip geveliyor. Eğer istiyorsan teklifi koyarsın masaya olur ya da olmaz, yok istemiyorsan da sündürmek anlamsız.Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı: #Galatasaray 10 milyon #euro da verse bu iş olmaz, #Beşiktaş'a söz verdik
Kurtulduk !!
Fenerli Baskan, BJK verir tabi![]()

Geçen biri yabancı kaynaklı bi haber paylaşmıştı.Manchester City'den Denayer'i kiralamıştık.Bize kiralanmasını isterler.Ffp varken hayır diyemeyiz.Polonyalı kanadı biz alamayız.Almanya Ligi'nden takım istiyosa oraya gider.Şuan piyasada alabileceğimiz Türk oyuncu olarak Aytaç ve Emre Çolak var.Hasan Hüseyin'i Mensah'tan dolayı almayız.Kasımpaşa'da Aytaç'tan bonservis kazanmak ister.Jimmy veya Şener'i takasla verirsek bi de üstüne 500 bin euro Kasımpaşa kabul eder..Genç isimleri denemek bize bir şey kaybettirmez. Kaldı ki iyi oldukları soyleniyor. Claudio Gomes adı geçiyor mu bilmiyorum şimdi senden duydum rtaş.
Polonyalıların ikisi de gelsin. Leminanın sakatlanmayacağının garantisi yokO yüzden bir şey diyemiyorum
Aytaç taraftarın kafasında tam birolur
Başkan isterse çemişgezeksporlu olsun senin yöneticin hâlâ adamakıllı resmi teklif yapmamış, telefonla arayıp durumu soruyo eveleyip geveliyor. Eğer istiyorsan teklifi koyarsın masaya olur ya da olmaz, yok istemiyorsan da sündürmek anlamsız.