GSCimbom
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 264

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,6K
Okunma
631,5K
Sayfa
264/483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katılıp katılmamak sizlerin bileceği bir olay. Yakın tarihte Galatasaray ın en başarılı başkanına sahibiz. Mali ve sportif açıdan başarıları ortada. Rakiplerimizden büyük kuşlara bakınız. Paralı başkanlarına bu kadar rezilliklerine rağmen ses çıkarmıyorlar. Cebinden harcadığı ve araştırılması gereken yurt dışı transferlerine bakınız. Allahyar adlı oyuncularına Ukraynadan transfer teklifi var. Geçen sene ki Elijf transferi, bu sene ki Muriqi transferi İtalya ya oluyor. Tesadüf mü? 🤔
Dernek borclarina dikkatli bak derim futbol A.S kar ediyo ama dernek git gide borclaniyo nasil olacak bu is diagne 13 milyon € gectim babel 2.5 milyon € imza parasi filan yani o kadar mali islerden anliyan bir baskan yok yani

Sizin ne kadar çok bildiğiniz belli zaten. Luyindama Marcao Donk Emin ve Ahmet adında 5 stopere sahip olduğumuzu bilemiyoruz
Ahmet kim ya emin bir mac filan anca oynadi sampiyonluk potasinda olsaydi görurdum bakalim ahmetle eminle oynarmiydi luyindama sakatlikdan sonra oraya bir stoper istedi hoca eee aldilarmi hani sen biliyorsun ya Gomis gittikden sonra eren derdiyok la oynadin CLde ama sen biliyon ya

Ahmet kim ya emin bir mac filan anca oynadi sampiyonluk potasinda olsaydi görurdum bakalim ahmetle eminle oynarmiydi luyindama sakatlikdan sonra oraya bir stoper istedi hoca eee aldilarmi hani sen biliyorsun ya Gomis gittikden sonra eren derdiyok la oynadin CLde ama sen biliyon ya
Sen daha biliyorsun ya. O bahsettiğin yıllarda Galatasaray ın şampiyon olduğunu herhalde kuşlar kabullenemedi.

Rakiplerin aldığı her oyuncu için "Yazıklar olsun, biz bunu nasıl kaçırdık, beceriksiz yönetim" şeklinde yorumlar yazanlara yuh diyorum. Ligin en kaliteli yabancılarına ve hocasına sahip bir takımız. Orta sahaya 2 tane transfer yapılması gerektiğini sadece bu zeki adamcıklar biliyor.
Fatih hocaya sorsan o da ''beceriksiz yönetim''der.

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri