İbrahim Anıl
Parçalı Üye
apo banega'yı almaya gitti adamlara fernando'yu verdi geldiBu Orta Saha bizde olcakti.
apo banega'yı almaya gitti adamlara fernando'yu verdi geldiBu Orta Saha bizde olcakti.
Can ben senin gibi degilim geriden gelmeyi seviyorum suan yorum yapacak bi durum yok okuya okuya geliyorum duruma gore biseyler yaziyorum Moral bozacak mesajlar yoksa devam ediyorum okumaya suan senin yazdigin sayfada neler donuyor bilmiyorumevet üstat ==> @Semih Çiğdem
Ali naci konusuyor
Sneijder bizden gidince, acaba gelir mi diye yoklama çeken onlar.Leminanin fener aglama videosundan sonra ilgileneceklerini düsünmüyorum
Torino are continuning their interest for Lech Poznan's promissing trequartisita Filip Marchwinski. The Granata have received information on the Polish player and they are following up before presenting an official offer to the Polish club. Lech wants at least 5 milion euros, but at the same time they are evaluating whether they can keep Marchwinski for another season to sell at higher price. The young player is being scouted by the top clubs in Europe, including Juventus, which could start a transfer market derby. At the moment, Torino seem to be in front for Marchwinski. (Di Marzio)
Moder'e verecegimiz parayi Marchwinski'ye verelim daha iyi. Videolarda Marchwinski cok daha iyi duruyor. 1.5m kiralik bedeli + 3.5m zorunlu satin alma opsiyonu.
Sneijder bizden gidince, acaba gelir mi diye yoklama çeken onlar.
Türkiye'nin en büyüğü diyen Garry onlarda.
Fatih Terim'e baba diyen Onyekuru'ya teklif yapan onlar
Lemina ile ilgilenmezler mi diyosun
Yok gider gitmez değil de arkadaş ilgilenmez demiş ona binaen yazdım abimhy beteri yapti simdi fbde oynuyor renktas
bence de gitmez ama imkansiz degil
üstat 267. sayfayı direkt atlaCan ben senin gibi degilim geriden gelmeyi seviyorum suan yorum yapacak bi durum yok okuya okuya geliyorum duruma gore biseyler yaziyorum Moral bozacak mesajlar yoksa devam ediyorum okumaya suan senin yazdigin sayfada neler donuyor bilmiyorum![]()
alın size orta saha![]()
![]()
Ali Naci mi diyorbombalar patlamak üzere