GSCimbom
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 270

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,6K
Okunma
631,5K
Sayfa
270/483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Torino are continuning their interest for Lech Poznan's promissing trequartisita Filip Marchwinski. The Granata have received information on the Polish player and they are following up before presenting an official offer to the Polish club. Lech wants at least 5 milion euros, but at the same time they are evaluating whether they can keep Marchwinski for another season to sell at higher price. The young player is being scouted by the top clubs in Europe, including Juventus, which could start a transfer market derby. At the moment, Torino seem to be in front for Marchwinski. (Di Marzio)

Moder'e verecegimiz parayi Marchwinski'ye verelim daha iyi. Videolarda Marchwinski cok daha iyi duruyor. 1.5m kiralik bedeli + 3.5m zorunlu satin alma opsiyonu.

5M resmen bedava en az 15lik topcu

Ffp bitince bizim yönetim beceriksizliğini neyle gizleyecek merak ediyorum.

ne almasını ne satmasını nede oynatmasını beceremiyoruz.

ffp dönemi daha verimli geçirilebilirdi. Arda vb transferler ile 10 maç sonra diblere demir atacağız.

Ali Naci Küçük: "Fatih Öztürk, Ocak'a kadar birinci kaleci olacak. Muslera'nın Aralık'ta antrenmanlara başlaması bekleniyor. Ancak Uruguaylı kaleci formunu yakalamadan görev almak istemiyor. Ocak'ta dönme ihtimali yüksek

:red::red::red::red:
Ocak ayına kadar Muslera'nın olmaması bu sene de şampiyon olamayacağız demek, yok yani imkansız bu takım Muslera olmadan şampiyon olamaz

Şaka maka kimse kaleden bahsetmiyor ama koca sezonun yarısını Fatih Öztürkle gecirecez beyler tehlikenin farkinda misiniz :)

İstedigin kadar orta saha al kanat al tutanın yoksa hic bir ise yaramıyor.Göz göre göre atese yürüyoruz ilk defa bi sezona bu kadar umutsuz bakıyorum hayırlısı
Çok pardon gerçekten, Neuer 1 yıllık boş mukaveleye imza atarım söz konusu Galatasaray ise gerisi teferruattır demiş ama işte CL devam ettiği için transfer sonuçlanmamış. Kulüp adına senden çok özür diliyoruz.

ANK:

"Galatasaray, Lemina ile birlikte iki orta saha oyuncusu transferi planlıyor.

"Transfer gidişatını belirleyecek isimlerden biri Belhanda"

"Feghouli'nin kalma ihtimali daha yüksek."
Yav sezon açılacak daha hala Feghouli'nin kalma ihtimali yüksek Belhanda'nın durumuna göre transfer gidişatı belli olacak konuşuluyor

Yemin ediyorum yönetim transfer konusunda canımızı çok sıkıyor, bu güne kadar aklınız nerdeydi ?

Çok pardon gerçekten, Neuer 1 yıllık boş mukaveleye imza atarım söz konusu Galatasaray ise gerisi teferruattır demiş ama işte CL devam ettiği için transfer sonuçlanmamış. Kulüp adına senden çok özür diliyoruz.
Fatih Öztürkten Neure getiren sizsiniz ben öyle bisey demedim.Ayrıca arayıp bulduktan sonra Fatih Öztürkten iyi 50 tane kaleci bulursun.Yani bunu bari savunmayın komik oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri