lemına 0 gol 0 asist ondan yazmamıs amırımOnlari yazmamis.
lemına 0 gol 0 asist ondan yazmamıs amırımOnlari yazmamis.
Mensah'in daha fazladirAttiklari gol yapdiklari asist ve adam eksiltme?
Abi gidip feg ve belhanda yerine potentiali yuksek adamlar alsaydi . Su anda yonetim adam alamamasinin sebebi bu. Bize scout transferi yapacak ve oyuncu satacak adam lazim. Gerisi cok onemlo degil. 1 2 dondursek bu sekilde isi cozeriz.Cenk ergunu o dönemin şartları ile değerlendirmek lazım. Yaptığı transferler ile 2 şampiyonluk kazandık ayrıca ödenen bonservisler nispeten geri döndü. Gomis 6, fernando 5, ndiaye 15 maicon 4 rodrigez 9 getirdi. Ben süreci çok iyi hatırlıyorum feg olayında. Feg zaten westhamda senelik bize yakın bir para alıyordu ve kontratı vardı epey. Bu paralardan aza gelmezdi ama belhanda hem ödenen bonservis hem yıllık ücret fiyasko. Cenk bu adamları getirmeye çalıştığında itibari düşük avrupaya gidemeyen bir takım vardı unutmamak lazım.
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Lemina+Seri şu adamın yaptığı işi anca yapıyor. O kadar mantıksız işler yapıyoruz ki açıklanamaz şekilde
Scott Piri ne ara geldi?ÇOk sevindim.Lemina reyis scott piriyle eski günlerine döner bence , içinden geçer ligin
O da Diagne'ye gitti.Gomisi sattık yerine 20-25 m euro harcadık, Fernandoyu sattık aldığımız bonsu lemina+seriye gömdük. Tek mantıklı iş ozanın satışı oldu son 3 yılda