@Can Karabacak ne hayinmişsin lan zamanında sen tartışırken seni savunurken banlanmıştık hayin
sanki yine editlendi ?Benim kendimi ifade etmek icin dusunerek yazip 3-4 dakikami ayirdigim mesaji bir cikip hicbir yanlisi olmamasina ragmen . yazarak editliyor
Buna da moderatorluk diyor
En basinda neden editlemiyorsun dedigimde ise cevapsiz kalmisti
Beyni olan dusunur yapmaz yani
noldu kanka istemeden ne yaptım yine@Can Karabacak ne hayinmişsin lan zamanında sen tartışırken seni savunurken banlanmıştık hayin
Ağza top mop heeanoldu kanka istemeden ne yaptım yine
Evet iste digerinin de boyle editlenmesi gerekirdi onda da kendi yaptigima itlik demistim sadece onu editlemezlerdi gercisanki yine editlendi ?
Şişe bitmedi daha ama , bana öyle geldi
ozel msjlarımızı kontrol edelımEvet iste digerinin de boyle editlenmesi gerekirdi onda da kendi yaptigima itlik demistim sadece onu editlemezlerdi gerci
kolluk kuvvetleri ,siyasi iradereye boyun eğmiş diyebilirizEvet iste digerinin de boyle editlenmesi gerekirdi onda da kendi yaptigima itlik demistim sadece onu editlemezlerdi gerci
Banega fernando denayer şimdi takımları nerede diyeceklerim bu kadar yönetim ve terim düşünsün diyecemde hepsi ego abideleri olmuş kredileri bitti
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
3 tane dos alip 1 tane bile oos almamalari hicbir sekilde aciklanamazFernando kendi gitmek istedi . Daha düşük maaşa gitti üstelik
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
3 senedir bişey tutuyor ama nolduğu söylenmez burada
As freud. Hollanda/Belçika dan 2-3 topçu ateşlesene.@Emrah Duvar slm pampiş
Son gülen iyi gülecek bence transferde içimden bir ses mutlu olacağız diyor❤