GSCimbom
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 303

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,6K
Okunma
631,2K
Sayfa
303/483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hızlı ciğersiz iki kanadın olsa bu sefer de oyun zekasından dem vuracaksınız. Hızlı ve zeki adam 20den başlıyor.

Bir kanat pasör ve zeki olmak ZORUNDA.
Feghouli ölmüş, üstüne toprak atılmayı bekliyor abi. Kıçını kaldırıp kaleye gidene kadar dolar kuru 10 defa değişiyor. Yemişim öyle zekayı yani. 3.8 milyon euro maaş alıyor beyefendi ama 380 bin euro'luk bile katkı sağlamadı bu sene. Mabatını büyütmekten başka hiçbir halta yaramıyor. En iyisi biraz daha kilo alsın, Kırkpınar'da güreşsin.

Dipnot: Genel yorum.

CFF84F39-8678-4FC0-B098-8110917DFD50.webp

Saat 14 de imza töreni varmis

14.00 | Basın toplantısı

14.05 | Mustafa Cengiz: Mensah ilk bize geldi 3 katına rakibe gitti

14.10 | Bor Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Cem Hancan’ın konuşmasi

14.20 | Soru-Cevap

14.35 | Yusuf Günay: Kuruş değil Duruş

14.40 | Fotoğraf Çekimi

14.50 | Kapanış

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Konusturmayin bizi yi unutmussun

Feghouli ölmüş, üstüne toprak atılmayı bekliyor abi. Kıçını kaldırıp kaleye gidene kadar dolar kuru 10 defa değişiyor. Yemişim öyle zekayı yani. 3.8 milyon euro maaş alıyor beyefendi ama 380 bin euro'luk bile katkı sağlamadı bu sene. Mabatını büyütmekten başka hiçbir halta yaramıyor. En iyisi biraz daha kilo alsın, Kırkpınar'da güreşsin.
Feghouli'nin öldüğü bittiği yok da, benim mesajımda da onun ismi geçmiyor zaten. Kim oynarsa öyle olmalı.

Feghouli'nin öldüğü bittiği yok da, benim mesajımda da onun ismi geçmiyor zaten. Kim oynarsa öyle olmalı.
Benimkisi genel yorum zaten de, oyun zekası ve pasör diyince direkt aklıma geldi. Bu saatten sonra o heriften bize zerre fayda geleceğini düşünmüyorum maalesef. Kocaman bir sıfırdı bu sene. 4. Sezonu olacak ve bu adamın sezona fit ve formda girdiğine sahit olmadik. Normalde ikinci yarıda daha iyi olurdu sözde ama bu sene o da olmadığı gibi, TS maçında takımı resmen sattı.

bu taner karaman denen yalancı herif hala neden paylasılyo ve neden bu yalancı üzerinden yönetime hala laf edilyo...

Benimkisi genel yorum zaten de, oyun zekası ve pasör diyince direkt aklıma geldi. Bu saatten sonra o heriften bize zerre fayda geleceğini düşünmüyorum maalesef. Kocaman bir sıfırdı bu sene. 4. Sezonu olacak ve bu adamın sezona fit ve formda girdiğine sahit olmadik. Normalde ikinci yarıda daha iyi olurdu sözde ama bu sene o da olmadığı gibi, TS maçında takımı resmen sattı.
Bence yine katkısı vardı, sıkıntı maaş.

Geçen yıl gitmeli yazmıştım zaten, o maaş seviyesinden dolayı sonlarda bu durumların yaşanacağı çok belliydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt