fener ve bjkyle karsıtırdın galiba biziDaha oyunculari birakin personelin maasini odeyemiuorlsr 4 milyon tl mehmet ekici garanti ama
fener ve bjkyle karsıtırdın galiba biziDaha oyunculari birakin personelin maasini odeyemiuorlsr 4 milyon tl mehmet ekici garanti ama
varsayım yapma kardeşim kesin konuşuyorsan altını doldurcan...
öyle yok atıyım da tutarsa
biraz da buna sallıyım , tutarsa..
fener ve bjkyle karsıtırdın galiba bizi
Feghouli ölmüş, üstüne toprak atılmayı bekliyor abi. Kıçını kaldırıp kaleye gidene kadar dolar kuru 10 defa değişiyor. Yemişim öyle zekayı yani. 3.8 milyon euro maaş alıyor beyefendi ama 380 bin euro'luk bile katkı sağlamadı bu sene. Mabatını büyütmekten başka hiçbir halta yaramıyor. En iyisi biraz daha kilo alsın, Kırkpınar'da güreşsin.Hızlı ciğersiz iki kanadın olsa bu sefer de oyun zekasından dem vuracaksınız. Hızlı ve zeki adam 20den başlıyor.
Bir kanat pasör ve zeki olmak ZORUNDA.
Ne sevinci bu. Ne zaman gol attı ki Lemina.
Konusturmayin bizi yi unutmussunSaat 14 de imza töreni varmis
14.00 | Basın toplantısı
14.05 | Mustafa Cengiz: Mensah ilk bize geldi 3 katına rakibe gitti
14.10 | Bor Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Cem Hancan’ın konuşmasi
14.20 | Soru-Cevap
14.35 | Yusuf Günay: Kuruş değil Duruş
14.40 | Fotoğraf Çekimi
14.50 | Kapanış
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Deme öyle abi2nci derece straine bagli kas ta kanama is loading diyebiliriz
Feghouli'nin öldüğü bittiği yok da, benim mesajımda da onun ismi geçmiyor zaten. Kim oynarsa öyle olmalı.Feghouli ölmüş, üstüne toprak atılmayı bekliyor abi. Kıçını kaldırıp kaleye gidene kadar dolar kuru 10 defa değişiyor. Yemişim öyle zekayı yani. 3.8 milyon euro maaş alıyor beyefendi ama 380 bin euro'luk bile katkı sağlamadı bu sene. Mabatını büyütmekten başka hiçbir halta yaramıyor. En iyisi biraz daha kilo alsın, Kırkpınar'da güreşsin.
Oduyormuyuz sence
Ilk once futbolcularin maasini oderler
Sonra personelin
futbolcularin maasini odemediklerine gore kesin personalinde her ay basi girmiyordur
Boyle bir kulubu gel destekle sonra
Mehmet ekici geliyo ama oooo
Hoca prostat olmuş galiba
Benimkisi genel yorum zaten de, oyun zekası ve pasör diyince direkt aklıma geldi. Bu saatten sonra o heriften bize zerre fayda geleceğini düşünmüyorum maalesef. Kocaman bir sıfırdı bu sene. 4. Sezonu olacak ve bu adamın sezona fit ve formda girdiğine sahit olmadik. Normalde ikinci yarıda daha iyi olurdu sözde ama bu sene o da olmadığı gibi, TS maçında takımı resmen sattı.Feghouli'nin öldüğü bittiği yok da, benim mesajımda da onun ismi geçmiyor zaten. Kim oynarsa öyle olmalı.
izin mi alıcaktık sendenbu taner karaman denen yalancı herif hala neden paylasılyo ve neden bu yalancı üzerinden yönetime hala laf edilyo...
Bence yine katkısı vardı, sıkıntı maaş.Benimkisi genel yorum zaten de, oyun zekası ve pasör diyince direkt aklıma geldi. Bu saatten sonra o heriften bize zerre fayda geleceğini düşünmüyorum maalesef. Kocaman bir sıfırdı bu sene. 4. Sezonu olacak ve bu adamın sezona fit ve formda girdiğine sahit olmadik. Normalde ikinci yarıda daha iyi olurdu sözde ama bu sene o da olmadığı gibi, TS maçında takımı resmen sattı.