GSCimbom
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 310

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,6K
Okunma
631,2K
Sayfa
310/483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim anlamadığım olay şu Mert Hakan olmayınca Mensah'a o olmayınca Lemina'ya dönüyoruz üçü de birbirinden alakasız bağımsız oyuncular hatta Mensah ofansif orta saha Lemina defansif orta saha o kadar alakasız oyuncular

Neden bu kadar saçma sapan işler peşinde koşuyoruz çok merak ediyorum
birine döndüğümüz yok,siz öyle sanıyor ve yorumluyosunuz.birbiriyle alakasız oyuncular evet.mert hakan yerli kalitesini artırmak için ve Galatasaraylı oldugu için alınacaktı,ihanet etti.olmadı.mensaha teklif bile yapmamısız,mensah kendisi mesaj atıp rahatsız etmiş bizimkileri.baskan daha yeni söyledi.sizse hala fbjkli muhabirlere inanıp,bu saçma hayal dünyasını kendiniz yaratıyosunuz enescim.

Ancak kendi isimelerine hakeret edildiklerinde açıklama yapabiliyorlar bir kere olsun maçlarda doğrandığımız da çıkıp konuşmadılar hakkımızı savunmadılar
Fatih hocamın istediği belki de çoğu transferi yapamadılar
Ağızlarda tek laf ffp de ffp evet işin finansal yönünü çok güzel yönettiler belki bu senede + gelir açıklayabilirdik covid olmasa ama sadece eldeki parayı yönetmekle başkan olunmuyor
Kulübe maddi açıdan destek sıfır
Transferler berbat takımı hersene daha da anadolu seviyedine çekiyorlar
Dün gece gördük Fatih Hocamin kurmak istedigi orta saha ikilisini Fernando-Banega adamlar finalde sen gittin adam almaya alamadığın yetmedi bide elindeki en iyi topcuyu sattın
Ve son olarak takımdaki para edicek oyuncuları satmaktan anlamıyorlar maicon 1.4 milyona gitti bu adam o ligin en iyi defansıydı klüp almak istiyor taraftarları tapıyor adama sen niye bedavaya satarsın az biraz mantık neyse inşallah yerlerine daha güçlü isimler gelir

Mensah'ın transfer edilmemesine sevindim Amrabat gibi elimizde patlardı zaten sorunlu bir oyuncu ama har vurup harman savurmuyoruz dersen Ekici ve kaleci Fatihi almıyacaksın

birine döndüğümüz yok,siz öyle sanıyor ve yorumluyosunuz.birbiriyle alakasız oyuncular evet.mert hakan yerli kalitesini artırmak için ve Galatasaraylı oldugu için alınacaktı ihanet etti.olmadı.mensaha teklif bile yapmamısız,mensah kendisi mesaj atıp rahatsız etmiş bzimkileri.baskan daha yeni söyledi.sizse hala medya ve fbjkli muhabirlere inanıp bu saçma hayal dünyasını kendiniz yaratıyosunuz enescim.

geçen toplantıda mensahı sorun diyen kimdi acaba şu vizyonsuzları savunmaktan vazgeçin artık

birine döndüğümüz yok,siz öyle sanıyor ve yorumluyosunuz.birbiriyle alakasız oyuncular evet.mert hakan yerli kalitesini artırmak için ve Galatasaraylı oldugu için alınacaktı ihanet etti.olmadı.mensaha teklif bile yapmamısız,mensah kendisi mesaj atıp rahatsız etmiş bzimkileri.baskan daha yeni söyledi.sizse hala fbjkli muhabirlere inanıp bu saçma hayal dünyasını kendiniz yaratıyosunuz enescim.
kendi mesaj atsa sukru ifsalardi onu sergen :)

hadi ortasahayi lemina, ekici, omer bisekilde yamadin ; kanatlarda kim var biri bana soylesin lutfen ,33 yasindaki ardayi dinamo olarak sol kanatta oynatamassin bu saaten sonra .yine gecen seneki gibi miy miy 45 tane pas yapip 2 saatte kaleye bile gidemeyen galatasaray seyretmek istemiyorum ben .

Bize skorer ayağı iyi şut çekmesini bilen adam lazım.Eğer lemina alınıyorsa yanına kesinlikle delici,ayağı iyi,skor katkısı veren,şut özelliği olan adam lazım.Sakın Lemianın yanına Seri'yi almayın başkada bişey demiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt