Y gibi Transfer dönemi bekliyorum
birine döndüğümüz yok,siz öyle sanıyor ve yorumluyosunuz.birbiriyle alakasız oyuncular evet.mert hakan yerli kalitesini artırmak için ve Galatasaraylı oldugu için alınacaktı,ihanet etti.olmadı.mensaha teklif bile yapmamısız,mensah kendisi mesaj atıp rahatsız etmiş bizimkileri.baskan daha yeni söyledi.sizse hala fbjkli muhabirlere inanıp,bu saçma hayal dünyasını kendiniz yaratıyosunuz enescim.Benim anlamadığım olay şu Mert Hakan olmayınca Mensah'a o olmayınca Lemina'ya dönüyoruz üçü de birbirinden alakasız bağımsız oyuncular hatta Mensah ofansif orta saha Lemina defansif orta saha o kadar alakasız oyuncular
Neden bu kadar saçma sapan işler peşinde koşuyoruz çok merak ediyorum
birine döndüğümüz yok,siz öyle sanıyor ve yorumluyosunuz.birbiriyle alakasız oyuncular evet.mert hakan yerli kalitesini artırmak için ve Galatasaraylı oldugu için alınacaktı ihanet etti.olmadı.mensaha teklif bile yapmamısız,mensah kendisi mesaj atıp rahatsız etmiş bzimkileri.baskan daha yeni söyledi.sizse hala medya ve fbjkli muhabirlere inanıp bu saçma hayal dünyasını kendiniz yaratıyosunuz enescim.
kendi mesaj atsa sukru ifsalardi onu sergenbirine döndüğümüz yok,siz öyle sanıyor ve yorumluyosunuz.birbiriyle alakasız oyuncular evet.mert hakan yerli kalitesini artırmak için ve Galatasaraylı oldugu için alınacaktı ihanet etti.olmadı.mensaha teklif bile yapmamısız,mensah kendisi mesaj atıp rahatsız etmiş bzimkileri.baskan daha yeni söyledi.sizse hala fbjkli muhabirlere inanıp bu saçma hayal dünyasını kendiniz yaratıyosunuz enescim.

Olaylar gerceklesirken aciklama yapmalilar biz ilgilenmiyoruz diyebaşkan gerceği söylese de bu köpek medyaya hala itibar ediyosunuz.o zaman kulüp ve baskandan acıklama falan beklemeyeceksiniz.
sessizlikte bi cevap.sallamıyolarOlaylar gerceklesirken aciklama yapmalilar biz ilgilenmiyoruz diye