GSCimbom
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 313

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,6K
Okunma
631,1K
Sayfa
313/483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Levent ağabeyin kulaklarını cinlatalim dün akşam bir daha izledik banegw büyük oyuncu muhteşem bir adam geçen sene abartmıyorum sadece banegayi alsaydik en az 8 9 puan fazlamiz vardı

Emre Akbaba Fatih hoca doneminde 4 milyon karsiliginda transfer edilmis bir oyuncu niye gondersin?

15 mac kacirmis bir oyuncu ile yola cikilir mi peki?
Hayır yani çok fazla sakatlık oldu. Luyindama'dan Marcao'ya Emre'den Falcao'ya bir sürü oyuncu. Hem hoca kendi de açıkladı çalışma ahlakı diye. Ben Lemina'ya bir şans daha verirdim ücreti makul ise ama başka bir oyuncu daha almaya çalışırdım.

burada kaliteli hiç tartışmasız 3 orta saha 2 kanat dememizin başka nedenide diğer mevkilerde soru işaretli oyuncuların olmasıdır.

kalede nusleranın ne zaman döneceği beli olmaz..Allah korusun tekrar sakatlık nüksedebilir.

sol bek saracciye çok ciddi eleştiriler vardı.İlk başlarda bende çok beğeniyordum.Ama ondan sonra çok ciddi değişiklik oldu düşüncelerimde.İnşallah daha iyi olur.

Sağ bek hakkında kimsenin net bir fikri yok.benim düşüncem defansif yönü iyi olsun.Rakip karşısında sağlam dursun yeter.

forvet tamameen soru işareti..Falcao sakatlık sorununu geçtim oynadığı maçlardada beni hayal kırıklılığına uğrattı.İnşalla daha iyi bir çalışmayla performansını artırır.Diagneyi hiç saymıyorum..herşey unutuluyor.Bir kaç maç oynasın gene sert eleştirmeye başlarız.

tek liyundama var net tartışmasız bir isim.Onunda durumu nedir bilmiyoruz.Sezon başı antremanlarını katılmaması büyük sorun.

burada demek istediğim alınması gereken beş isimdışında ilk 11 de oynayacak oyunculardada çok soru işareti var.O yüzden yok 2 orta bir kanat yeter falan dememek lazım.Bu soru işaretlerinin olumsuz etkilerini azaltmak için çok net riski minumum düzeyde olan oyuncular almamız gerek.

Ne kadar bu yöneticileri aşırı yetersiz bulsamda hala umudum var.Bana Galatasaray bu umudu veriyor.

Fatih Terim istifa eder arkadaşlar sezon ortasında..

gidişat bu görünüyor.yönetim transfer konusunda çok basiretsiz malesef.
Geçen sene herkesi aldı Ft ne yaptı 6.oldu yönetim onu kovdumu hayır.
Bu senede zor şartlarda başarılı olsun neyin istifası kimse gelirken hocaya
gül bahçesi vadetmedi zorluklar olacak birşekilde çıkacak içinden başka yolu yok

arkadaş bişey yoksa sosa'yı zorlayın madem
birde kanata polonyalıyı alın
belhanda'yı ne yapın edin gönderin yoksa birileri bu sezon katil olur
inş. telles satılırsa orada 3-5 damlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt