Emrah Duvar
Taçsız Kral
A.Koc a Galatasaray kadrosu kur desen bu kadar olurdu.Fatih
Omar - Luyindama - Marcao - Saracchi
Lemina
Feghouli - Seri - Arda - Babel
Falcao
11'e bak be gelecek sezonu 4 gozle bekliyorum
A.Koc a Galatasaray kadrosu kur desen bu kadar olurdu.Fatih
Lemina
Falcao
Beklerim ustad herzaman. Ozellikle fm basligina kulubumuzun fotolarini atarsan bundesliga sevicisi liboslari kudurtabilirizAnlı şanlı kulübümüzün binasının fotosunu gönderebilirim. Yıllar yıllar önce antrenman için kullanan ufacık çukur sahanın fotosu da bonus![]()
Hayır yani çok fazla sakatlık oldu. Luyindama'dan Marcao'ya Emre'den Falcao'ya bir sürü oyuncu. Hem hoca kendi de açıkladı çalışma ahlakı diye. Ben Lemina'ya bir şans daha verirdim ücreti makul ise ama başka bir oyuncu daha almaya çalışırdım.Emre Akbaba Fatih hoca doneminde 4 milyon karsiliginda transfer edilmis bir oyuncu niye gondersin?
15 mac kacirmis bir oyuncu ile yola cikilir mi peki?
İşin gücün yok mu ne işin var burdaA.Koc a Galatasaray kadrosu kur desen bu kadar olurdu.
Ben o zaman @Berke Deniz e bir kayayım mı? Sende rahat rahat izin yap smodumGunaydın
gece yogun gectı raporlardan malum uyeler kavga ettı
yenı uyanabıldık mod kadrosu olarak yorgunuz
bugun ıznınızı ıstıyoruz
Diagneyi yaz falcaonun yerine. Sampiyonlukta katki saglar yine belki rtsFatih
Lemina
Falcao
Yokİşin gücün yok mu ne işin var burda
sürpriz olmazssa kalacak ne yazık kiciguli denilen gebeş hala kovulmadı mı?
Levent ağabeyin kulaklarını cinlatalim dün akşam bir daha izledik banegw büyük oyuncu muhteşem bir adam geçen sene abartmıyorum sadece banegayi alsaydik en az 8 9 puan fazlamiz vardı
Cevap vermek 1 gun sonra aklina geldi galiba :dDiagneyi yaz falcaonun yerine. Sampiyonlukta katki saglar yine belki rts
güvendiğim en önemli adam belhanda'yı da bir köşede kıstırırsa keyfime diyecek yokciguli denilen gebeş hala kovulmadı mı?
Geçen sene herkesi aldı Ft ne yaptı 6.oldu yönetim onu kovdumu hayır.Fatih Terim istifa eder arkadaşlar sezon ortasında..
gidişat bu görünüyor.yönetim transfer konusunda çok basiretsiz malesef.
Gunaydın
gece yogun gectı raporlardan malum uyeler kavga ettı
yenı uyanabıldık mod kadrosu olarak yorgunuz
bugun ıznınızı ıstıyoruz
Ben o zaman @Berke Deniz e bir kayayım mı? Sende rahat rahat izin yap smodum
@Cihan Ağzıkaraİsyan cikabilir dikkat.