GSCimbom
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 324

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,6K
Okunma
631K
Sayfa
324/483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Omarı falan almamaları gerekiyordu.Madem oyuncu satamıyorsun, almayıda beceremiyorsun.Hiç transfer yapmayacaksın.Diğerleri nasıl idare edecekse şenerde linnesde idare edecek.
BU yönetimin şu saaten sonra kesinlikle transfer yapmaması gerekiyor.

mayıstada alayının gitmesi gerekiyor.

hala çöpe atılacak para yok diyor sayın başkan.
siz zamanında çöpe attığınız için şimdi mecbursunuz dikkatli davranmaya..
sanki hiçbirşey olmamış gibi kameralar karşısında ne kadar rahat konuşuyorlar..Pes doğrusu..

Hala masal anlatıyorlar.

Çöpe attıklarını düşünmüyorum zira genel olarak maaş politikası önceki yönetimlere göre oldukça düşük. Lakin yine de her şeyi mükemmel yapıyorlar mı kesinlikle hayır. Özellikle giden gelen oyuncu sayısının haddi hesabı yok. Burada ipin ucunu Fatih Hocanın da kaçırdığını düşünüyorum. Zira transferleri sadece yönetim yapıyor diyen kendini kandırıyordur.

inşallah bugun iyi futbolcularla transfer görüşmesi vardır saat 17.42 ilen 22.30 arası.olumlu bitme ihtimali yüksek gibi hissettim:)

Biz buyuk takimiz ileri kazik diksek is yapar iki sezondur sakat forvetlerden verim alamiyoruz .Diagne sakatlanmiyor zaten orda dikilsin kalsin sahada olsun gene sampiyon oluruz.Falcao onu beceremedi az becerebilseydi gene sampiyon olurduk.Rize macinda bi tane kafasina top degdi topu iceri vurdu gol oldu sampiyonluk geldi.Ona buna bok atmakla olmuyor o isler.
Bu nasil.bir kafa ya ileri kazik dik ozaman futbolcuya gerek yok falcao da oldugu yerde dursun diagne gibi rahvan rahvan yurusun adam gibi bir hava topuna cikmasin 50 mac oynar diger futbolcular salak bence sizin kafaniza gore tek kriter sakatlanmamasi ozaman orta saha almayin omer bayram hic sakatlanmiyor oynasin tum sezon

Haklısın ama bıraksın renkdaş o zaman. Kolay hastalık değil kafa dinleyip stressiz yaşaması lazım bundan sonra. Bşkan hasta diye kulüp eleğini asmış zor günler bekliyor camiayı.

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ya biz ne zor günlerden geçtik yaşını bilmiyorum ama efsanevi kadro dağıldığı sezonda bir sürü kiralık topçularla flerquinlerle ,falan bu takım çatır çatır şampiyon oldu.Belkide Türkiye tarihinin en pahalı kadrosuna sahip febedeb son haftada olsa şampiyonluğu aldık.Önemli olan eldeki malzemeye en uygun futbolu oynamamız bence.Lucescuda hurra saldırın kadrosu yoktu kadroya göre oyun oynattı şampiyon olduk.Geretste hurra saldırın kadrosu vardı ona gçre oynadık şampiyon olduk.Demek istediğim yeterki eldeki malzemeye göre bir oyun yapısı kurulmalı.Karamsar olmaya gerek yok.Bu senede olmayalım farketmez ama yeterki artık bir futbol aklımız sistemimiz olsun.

Lemina gelsi,
İlla üçlü orta saha oynayacaksak sol içe Ömer'i koyardım sağ içe yine de transfer gerekiyor
Diyelim ki Arda ortada serbest rolde oynayacak yine de Lemina'nın partneri transfer gerekiyor
Başka bir ihtimal Emre Akbaba forvete yakın oynayacak yine de orta sahaya transfer gerekiyor

Lemina gelip hiç sakatlanmadan 40 maça çıksa bile orta sahaya transfer gerekiyor, ki bu dediğim ilk 11 düzeyinde daha işin rotasyon tarafını hiç düşünmüyorum bile

ya biz ne zor günlerden geçtik yaşını bilmiyorum ama efsanevi kadro dağıldığı sezonda bir sürü kiralık topçularla flerquinlerle ,falan bu takım çatır çatır şampiyon oldu.Belkide Türkiye tarihinin en pahalı kadrosuna sahip febedeb son haftada olsa şampiyonluğu aldık.Önemli olan eldeki malzemeye en uygun futbolu oynamamız bence.Lucescuda hurra saldırın kadrosu yoktu kadroya göre oyun oynattı şampiyon olduk.Geretste hurra saldırın kadrosu vardı ona gçre oynadık şampiyon olduk.Demek istediğim yeterki eldeki malzemeye göre bir oyun yapısı kurulmalı.Karamsar olmaya gerek yok.Bu senede olmayalım farketmez ama yeterki artık bir futbol aklımız sistemimiz olsun.
sistemi bulduk pandemiden önce,fatih hoca o sistemi daha iyi hale getirip yine içinden gececek ligin.biz şampiyon olacagız

Lemina gelsi,
İlla üçlü orta saha oynayacaksak sol içe Ömer'i koyardım sağ içe yine de transfer gerekiyor
Diyelim ki Arda ortada serbest rolde oynayacak yine de Lemina'nın partneri transfer gerekiyor
Başka bir ihtimal Emre Akbaba forvete yakın oynayacak yine de orta sahaya transfer gerekiyor

Lemina gelip hiç sakatlanmadan 40 maça çıksa bile orta sahaya transfer gerekiyor, ki bu dediğim ilk 11 düzeyinde daha işin rotasyon tarafını hiç düşünmüyorum bile
lemina+2 ortsaha gelecek zaten.belhanda gidince de 10 numara bulurlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt