GSCimbom
Ata B. Oğuz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) Sayfa 325

Ata B. Oğuz ·

Cevap
9,6K
Okunma
631K
Sayfa
325/483
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pazularından anldığım kadarıyla Omar

hqdefault.jpg
Elabdellaoui-a-1.png

Bu nasil.bir kafa ya ileri kazik dik ozaman futbolcuya gerek yok falcao da oldugu yerde dursun diagne gibi rahvan rahvan yurusun adam gibi bir hava topuna cikmasin 50 mac oynar diger futbolcular salak bence sizin kafaniza gore tek kriter sakatlanmamasi ozaman orta saha almayin omer bayram hic sakatlanmiyor oynasin tum sezon
Bak isine senin begenmedigin Diagne her turlu is yapar bizdeki yapti zaten Senin forvetin yok Forvet begenmiyorsun.Bilmis bilmis yorum yapiyorsun bide .Sana daha oncede yazdim Begenmiyorsan Avrupada bir suru Takim var onlari destekleyebilirsin .yarim sezon oynattik adami sampiyonluk getirdi Besiktas macini aldi Besiktas macinda iki goldede o var Kadikoydeki fener macinda Kirmizi yedirtti .Bi tutturmusun Diagnede Diagne .Sol kanata hizli bir adam Ortasahaya iki hizli adam koydun mu Diagnede oynar Ogulcanda .

Bak isine senin begenmedigin Diagne her turlu is yapar bizdeki yapti zaten Senin forvetin yok Forvet begenmiyorsun.Bilmis bilmis yorum yapiyorsun bide .Sana daha oncede yazdim Begenmiyorsan Avrupada bir suru Takim var onlari destekleyebilirsin .yarim sezon oynattik adami sampiyonluk getirdi Besiktas macini aldi Besiktas macinda iki goldede o var Kadikoydeki fener macinda Kirmizi yedirtti .Bi tutturmusun Diagnede Diagne .Sol kanata hizli bir adam Ortasahaya iki hizli adam koydun mu Diagnede oynar Ogulcanda .
Sanamı sorcam kimi destekleyeceğimi bu bir 13 milyonluk kazık girmiş sen istediğin kadar kabul etme kendini kandır
buda iki ben klübü değil Diagne denen ruh hastasını beğenmiyorum buda üç
yok şu maçta bunu yaptı bu maçta gol attı neyin hikayesini anlatıyorsun sana elli kere mesajımı alıntılama dedim halen dayanamıyorsun
İş yapacak oyuncuya bak şu anda serbest bırak adamı Türkiyeden tek klüp talip olmaz ama Bizde iş yapacak öylemi bu mesajı sakla ben saklıyorum sezon başlar bu ruh hastası kalırsa gelip burda digane söyle böyle dersen bu mesajı münasip şekilde sana hediye edicem artist

levent şahin

• 186
    hocamız iş yerimize uğradı. sağ olsun bir de forma hediye etti ama ben de çalışanımıza hediye ettim.

transfer konusunda sıkıntı var dedi. 3 orta saha hedefimizdeymiş. ama satmadan alamadığımız için bitiremiyormuşuz. inşallah bir kaç satış yaparsak sorun çözülürmüş. en elzem 3 orta saha gerekli dedi. zaten 3 orta saha gelse takım hiç de fena değil dedi.

1BEE4AAC-FECB-40A0-AEB1-AC6D95AB0C22 - Hızlı Resim
    17 Ağustos 2020 13:26 · ofsusbe

Sozlukte biri yazmıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt