Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben yönetimi zayıf buluyorum ama haklarında kötü düşünmüyorum.unal aysal ve ekibindeki lütfi arıbogan,ali dürüst,sedat doğan degil tabi hiç biri.olamaz da.

Insallah Seri ve Lemina gelir, yoksa gelecek Adam yok .

Falcao geri geldi ama Muslera yok .

Bu Sene Sampiyon olursak acayip seyler olcak.
Sampiyon olursa, gelir artacak hemde Fenerbahce yine Sampiyon olmadigi icin “ yükleme “ devam.

Buraya yaziyorum, bu sene Sampiyon Fener olmasa, büyük Kaos cikar !
Insallah biz oluruz ...

adnan öztürk dunya yıldızları gelebilir dediğinde ne sevinmiştim ya 2011 temmuzunda

Ünal Aysal i özledim ...

Cikartip koyardi masaya simdi , bu Ali Kocun laflarindan sorna.

Bir Sneijder ,ölmemis diyip birde Drogba getirip, masadan alip eline verirdi ...

Insallah Seri ve Lemina gelir, yoksa gelecek Adam yok .

Falcao geri geldi ama Muslera yok .

Bu Sene Sampiyon olursak acayip seyler olcak.
Sampiyon olursa, gelir artacak hemde Fenerbahce yine Sampiyon olmadigi icin “ yükleme “ devam.

Buraya yaziyorum, bu sene Sampiyon Fener olmasa, büyük Kaos cikar !
Insallah biz oluruz ...
Bu kadro yla fener şampiyon filan olamaz. 2 stoper 1 kaleci 1 santrfor alirsa belki.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu kadro yla fener şampiyon filan olamaz. 2 stoper 1 kaleci 1 santrfor alirsa belki.

Stoper aldilar.

- Mert Hakan Yandas
- Caner Erkin
- Gökhan Gönül
- Filip Novak
- Mame Thiam
- Mauricio Lemos

Daha gelcek Transferler

- José Sosa
- Loic Rémy
- Diego Perotti

Tolgay Arslan ve Vedat Muriqi satiyorlar burdan 18 Mio € gelcek diyorlar.

ilk baktigim zaman fena bir Kadro degil.

—————————

Biz hala Transfer bekliyoruz.
Gelirse, Seri veya Lemina devami ?

Luyindama ve Falcao bizim icin Yeni Transfer gibi olcak, onun yerine Muslera sakat.

Bunlar zaten bu senede Sampiyon olmaslarsa, Borc iyice yükselcek ve Kaos baslicak.
Ondan bu sene Sampiyonluku ben cok istiyorum ama eminimki Fatih Terimde cok istiyordur!

Stoper aldilar.

- Mert Hakan Yandas
- Caner Erkin
- Gökhan Gönül
- Filip Novak
- Mame Thiam
- Mauricio Lemos

Daha gelcek Transferler

- José Sosa
- Loic Rémy
- Diego Perotti

Tolgay Arslan ve Vedat Muriqi satiyorlar burdan 18 Mio € gelcek diyorlar.

ilk baktigim zaman fena bir Kadro degil.

—————————

Biz hala Transfer bekliyoruz.
Gelirse, Seri veya Lemina devami ?

Luyindama ve Falcao bizim icin Yeni Transfer gibi olcak, onun yerine Muslera sakat.

Bunlar zaten bu senede Sampiyon olmaslarsa, Borc iyice yükselcek ve Kaos baslicak.
Ondan bu sene Sampiyonluku ben cok istiyorum ama eminimki Fatih Terimde cok istiyordur!
Orta saha ortası haric bizden iyi oyuncusu yok adamların. Defans full bizim iyi kaleci soylemeye gerek yok. Açıklar ve alternatifleri keza öyle. Santrfor suarez i alsalar onu da yok fener takımı. O yüzden isleri hem zor hemde o kadroları 50 maç çıkaramaz.

Antu'da, 'Veloci' diye bir suzme salak var, demis ki. Bunlar Donkun ve Leminanin ucuz rakamlara oyniyacak diye inanmislar, bunlar mal falan diye dalga gecmis.

Veloci denen suzme salak, biz rakamlari KAP'a acikliyoruz sizin gibi 3 senedir belki daha fazla, ucretleri saklamiyoruz. 12 senedir sampiyonlar ligi yok, 7 sene tek bir tane kupa yok, hala havliyor.

Buraya okuduguna da iyi biliyorum, orman cocugu.
Bu arada ufak bilgi veriyim o sozlesmeler tek tek kontrol ediliyor denetim ekipleri tarafindan onu belirtiyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt