Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açıklamadığımız kim kaldı?

CA5F3CCB-51DD-4800-B183-31060A82010B.webp

Muslera/Öztürk
Elabdellaoui Luyindama Marcão Saracchi
Transfer Lemina
Feghouli Belhanda Kılınç
Falcao

Okan
Linnes Emin Ozornwafor Taşdemir
Donk Ömer
Çağlayan Akbaba Turan
Diagne

Balaban, Çalık, Özbayraklı, Akgün, Durmaz, Antalyalı, Büyük

Kendimizi bu kadroya hazırlayalım.

Geçen sene Fatih Terim'in 3'lü savunma için Kjaer'i transfer etmek istemişti. Nzonzi ve Lemina tarnsferi de bence 3'lü savunmanın önü için alındı diye düşünmüştüm. Bu sene de Lemina-Elneny savunma önü olabilir mi?

Geçen sene Fatih Terim'in 3'lü savunma için Kjaer'i transfer etmek istemişti. Nzonzi ve Lemina tarnsferi de bence 3'lü savunmanın önü için alındı diye düşünmüştüm. Bu sene de Lemina-Elneny savunma önü olabilir mi?
Elneny mi? O nerden çıktı ya haber mi var?

Gereksiz bir duyar degıl mi?Sonucta efsane değil ismi geçen kişi.Şu an Galatasaray'a zararda veriyor.Neden bu korumacılık Cihan?
Bu forumda Belhanda'yı savunacak son isim ben. Hatta @Can Karabacak'a sorabilirsin belhanda yüzünden burda büyük bir tartışma bile yaptık.
Ama bu isim Galatasaray'ın oyuncusu olduğu sürece, hakarete, küfre, gereksiz lakaplara izin veremeyiz.

Kerem A. ile ilgili olarak deneme sürecinde olduğu söyleniyor; herhangi bir bilgisi olan var mı?

Bu forumda Belhanda'yı savunacak son isim ben. Hatta @Can Karabacak'a sorabilirsin belhanda yüzünden burda büyük bir tartışma bile yaptık.
Ama bu isim Galatasaray'ın oyuncusu olduğu sürece, hakarete, küfre, gereksiz lakaplara izin veremeyiz.
aynen öyle. tartışmanın galibi ben olduğum için cihan dostum küfürlere izin vermiyor artık <3 :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt