- 24 Mayıs 2009
- 17.495
- 20.436
- 2.643
Devam edin böyle. Sonra vay bana niye ceza verildi dersiniz.Maç bittikten sonra ya da oynamaz tribünde oturursa serbest o zaman. Ben öyle anlıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Devam edin böyle. Sonra vay bana niye ceza verildi dersiniz.Maç bittikten sonra ya da oynamaz tribünde oturursa serbest o zaman. Ben öyle anlıyorum.
Gereksiz bir duyar degıl mi?Sonucta efsane değil ismi geçen kişi.Şu an Galatasaray'a zararda veriyor.Neden bu korumacılık Cihan?Devam edin böyle. Sonra vay bana niye ceza verildi dersiniz.
Gunaydin renktaslar. Ruyamda bjkye kontra yapiyorduk, twitter adminiemojisi atmisti. Baya sasirdim bukadar cabuk cevap vermemizi ama malesef transferin kim oldugunu göremedim
![]()
Kerem AktürkoğluAçıklamadığımız kim kaldı?
Elneny mi? O nerden çıktı ya haber mi var?Geçen sene Fatih Terim'in 3'lü savunma için Kjaer'i transfer etmek istemişti. Nzonzi ve Lemina tarnsferi de bence 3'lü savunmanın önü için alındı diye düşünmüştüm. Bu sene de Lemina-Elneny savunma önü olabilir mi?
Bu forumda Belhanda'yı savunacak son isim ben. Hatta @Can Karabacak'a sorabilirsin belhanda yüzünden burda büyük bir tartışma bile yaptık.Gereksiz bir duyar degıl mi?Sonucta efsane değil ismi geçen kişi.Şu an Galatasaray'a zararda veriyor.Neden bu korumacılık Cihan?
aynen öyle. tartışmanın galibi ben olduğum için cihan dostum küfürlere izin vermiyor artık <3Bu forumda Belhanda'yı savunacak son isim ben. Hatta @Can Karabacak'a sorabilirsin belhanda yüzünden burda büyük bir tartışma bile yaptık.
Ama bu isim Galatasaray'ın oyuncusu olduğu sürece, hakarete, küfre, gereksiz lakaplara izin veremeyiz.
Yazık çocuğun yerinde olsam tsa yada başskşehire giderdim. Burada sittin sene şans bulamaz.Kerem A. ile ilgili olarak deneme sürecinde olduğu söyleniyor; herhangi bir bilgisi olan var mı?