Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar canınız sıkıldıysa, iyi bi yönetim fln görmek istiyorsanız
== >> FM20 #1. FC Köln Kariyeri
köln kariyerime beklerim :hat:
christoph-daum_7764_b.webp

Bu yönetim kulübü dibe batırmadan gitmeyecek gibi.

Herkesle aramız bozuk ve çok agresifiz. Basın toplantılarında bağırarak, çağırarak hiç bir şey elde edemeyiz.
yahu sponsorluk firması olsam ben küfrederdim.

anlamadım sponsorluk anlaşması açıklayacağız yok mensah yok ali koç bağırış çağırız aforizmalar atasözleri..

rezillik

Selçuk İnan: "Fatih Terim gibi bir hocayla çalışmak, bir şeyler öğrenmek belki de paha biçilemez. Ben hocaya da söylemiştim bunu; Fatih Terim bir okul. Biz de yavaş yavaş başlayacağız, ne öğrenebilirsek, ne kazanabilirsek bizim için kar olacak." (DHA)

Rize,Kasımpaşa ve Sivas fenerle şike kardeşliği yapıyorlar artık transferlerde. Ben yönetimin yerinde olsam iade ederim onlardan aldığımız kaleciyi. Birde 3 büyüklere destekmiş, ulan siz yaralı parmağa işemezsiniz ne yardımı ne desteği bırakın bu palavraları
rize mantıklı olanı yaptı biz daha fazla versek bize verirdi muriçi herifler hem para aldı hem pay alacak muriç giderse
mantık işler, ha rize baskanının it oldugunu değiştirmez bu ama olaya öyle bakmak lazım bence
bizimkiler iş bitirebilse muriçi de mert hakanı da alırdı

Herkesle aramız bozuk ve çok agresifiz. Basın toplantılarında bağırarak, çağırarak hiç bir şey elde edemeyiz.

Başkanda size yaranamıyor.. Sessiz kalır çok pasif, hiç konuşmuyor diyorsunuz. Biraz sesini çıkarınca çok agresif..

Sorun başkan ya da yönetim değil tam olarak arkadaşlar. Eskiden GS başkanı bir kelam edince tüm medya spor programları onu işlerdi. Şimdi kimsenin umursadığı yok. Bunun da sebebi medya denen olayın tekelleşmesi ve tek elden yönetilmesi.

Daha açık konuşmak gerekirse Terim siyaset tarafından üzeri çizilmiş bir adam. O GS da olduğu sürece şer güçler siyasi bayrak altında birleşip GS ye düşman olabiliyor. Bunu aslında herkes görüyor biliyor ama kimse çıkıp açık açık söyleyemiyor..

ligin yarısının başkanı fenerli ve yalı çocuğu baba parasının gücüyle hepsini kukla yapmış durumda. tasmalı uşakları her yerde karşımıza çıkıyor

Ciner’in böyle bir dönemde elindeki futbolcusunu tek kuruş almadan gönderme ihtimali yok. Ciner-Koç grubu başka bir alanda ortaklık falan imzalamıştır mutlaka. Adam babasının parası ve soyadı sayesinde takılıyor Türk futbolunda.

Herkese atara atar gidere gider. Mikrofon görünce mangalda kül bırakmıyorlar iş icraata gelince ortada yoklar.

akşam trt sporu açıyorum transfer programında fenerbahçeli senad ok , a sporu açıyorum beiştaşlı, fenerli yorumcular, tivibu spor keza öyle birtek beinsportsta bülent timurlenk tarafsız onu izliyorum ve yorumlarını beğeniyorum acil bize bir spor kanalı gerekli

Kasımpaşa: “Fenerbahçe Spor Kulübü'nün istediği forvet oyuncumuz Mame Thiam’ın herhangi bir rakam konuşmadan kendilerine bedelsiz olarak verilmesine yönetim olarak karar verdik.”

El altından aldığınızı yazın şikeci herifler

Başkanda size yaranamıyor.. Sessiz kalır çok pasif, hiç konuşmuyor diyorsunuz. Biraz sesini çıkarınca çok agresif..

Sorun başkan ya da yönetim değil tam olarak arkadaşlar. Eskiden GS başkanı bir kelam edince tüm medya spor programları onu işlerdi. Şimdi kimsenin umursadığı yok. Bunun da sebebi medya denen olayın tekelleşmesi ve tek elden yönetilmesi.

Daha açık konuşmak gerekirse Terim siyaset tarafından üzeri çizilmiş bir adam. O GS da olduğu sürece şer güçler siyasi bayrak altında birleşip GS ye düşman olabiliyor. Bunu aslında herkes görüyor biliyor ama kimse çıkıp açık açık söyleyemiyor..
Yapılan hatalara kılıf bulmak istiyorsak bolca kılıf buluruz. Şartların ne olduğunun da hemen herkes farkında yani bunları zaten biliyoruz, bu şartları zaten bilerek hareket etmek durumundayız. Mevzu siyasetse Ali Koç da sevilen bir figür değil.

Burada mesele kendi kapımızın önünü temizlemiyor olmak; genelde bir yerlerde sıkıntı varsa böyle esip gürlenir. Eldeki tüm assetler satıldı ve öyle bir noktaya geldikki çıkış için tek yol stoperleri satmak oldu.

Şampiyonlar Ligi gelirleri sayesinde 1 milyar üstü gelir elde edip kar açıklamanın büyük bir olay olmadığını da çokça yazmıştım.

4 futbolcu, Lemina vs. söylemleri de ayrı sıkıntı. Bunları Dursun Özbek yapsaydı kimbilir ne derdik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt